2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی ک میگن پولش یه سوال واقعی دارم...

اگه یه پولدارتر بهتون پیشنهاد بده میرین باهاش؟

یا اگه خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته ک دیگه پول نداشته باشه ورشکستگی و این اتفاقا ولش میکنین؟؟

واقعا سواله  قصدمسخره و تحقیر کردن ندارم

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
آره واقعان ولی خو باید بدونن همه جا هم آدم خوب هست و هم بد  

اخه اینجادیگه همه زنها خیانت دیدن چون ماها سعی میکنیم توبحثاشرکت نکنیم وحرف نزنیم وسکوت میکنیم حتی من دیدم همه به راحتی میگن۹۹درصدمردا خیانت کارن و۱درصد نیس چون براش مهیا نیس خب غصه میخورم

باشه قربونت برم شماکاملا درست میگید انشالله هرکی همسرش خوب وپاکه و....براش تاابدبمونه وخوشبخت باشه ه ...

😍❤🥰🥰😘🌹😘🌹🌹😘🌹😘

اخه اینجادیگه همه زنها خیانت دیدن چون ماها سعی میکنیم توبحثاشرکت نکنیم وحرف نزنیم وسکوت میکنیم حتی م ...

دقیقا متاسفانه فقط چیزی ک توی زندگی خودشون و اطرافیانشون دیدن رو به همه تامیم میدن   حتی با یه سری حرفا مثل.. خب مرد توی وجودشه و اشکال نداره و همه ی مردا همینن و ذاتش تنوع طلبه و...    میخوان خودشونو گول بزنن و بقیه رو هم از ازدواج میترسونن

اخه اینجادیگه همه زنها خیانت دیدن چون ماها سعی میکنیم توبحثاشرکت نکنیم وحرف نزنیم وسکوت میکنیم حتی م ...

غصه نخور عزیزم دنیا کثیفی شده اونهام حق دارن می‌دونی از بس پرن و اینجا کسی اونها رو نمی شناسن همه چی رو با اعصبانیت فرواون میگن اون دیگه بفکر بقیه نیست که چی حسی پیدا میکنن فقط میخواد خودش سبک بشه و چند نفر حقو بهش بدن