2777
2789
دقیقا متاسفانه فقط چیزی ک توی زندگی خودشون و اطرافیانشون دیدن رو به همه تامیم میدن   حتی با یه ...

اره عزیزم من  انقدر حرص میخورم ولی ترجیح میدم سکوت کنم ودیگه داخل تاپیکانرم چون نمیتونم جواب بدم، خب  زندگی همه مابالا پایین زیادداره کافیه حس کنی مردت جزیی ازخودته اونوقت میبینی چقدراشتراک به وجود میادحتی باوجود مشکلات فقط بایدصبورترباشبم وفقط به خودمون فکرنکنیم

زوددد بیاد 

ایشالاا😁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور عزیزم دنیا کثیفی شده اونهام حق دارن می‌دونی از بس پرن و اینجا کسی اونها رو نمی شناسن همه چی ...

به خدامن هیچ کس روقضاوت نمیکنم اصلا اینده رونمیدونم که قرار چه اتفاقی حتی برای خودم بیفته ولی اعتقاددارم نباید فقط بدی هابزرگ بشه بالاخره همیشه خوب وبدهست چراجمع ببندیم همه مردا

اره عزیزم من  انقدر حرص میخورم ولی ترجیح میدم سکوت کنم ودیگه داخل تاپیکانرم چون نمیتونم جواب بد ...

یه چیز بگم بیشتر آدمها اینجا، اینجا این حرفها رو میزنن ولی معلوم نیست تو زندگی خودشون چجورین که مگه میشه همه بد باشه و این طور رفتار کنن 

به خدامن هیچ کس روقضاوت نمیکنم اصلا اینده رونمیدونم که قرار چه اتفاقی حتی برای خودم بیفته ولی اعتقاد ...

آره اینم درسته می‌دونم گلم منم منظورم این نبود تو قضاوت میکنی میگم جدی نگیرید زیاد این آدمها رو پشت گوشی خیلی حرفها میزنن نه درستش معلومه ن غلطش

یه چیز بگم بیشتر آدمها اینجا، اینجا این حرفها رو میزنن ولی معلوم نیست تو زندگی خودشون چجورین که مگه ...

همون وچقدرررر این تاپیکها پربازدید وداغن علتش چیه این همه تنفر ازکجامیادخب یکی حالش بده چراپشتش همه درمیان ومیگن اره همه خیانتکارن کافیه فقط کمکش کنن ودلداریش بدن بدتر حالشو خراب میکنن

چقد بد و سطح پایینن چنین افرادی همیشه  دلم براشون میسوزه ک هیچی از عشق واقعی نمیدونن

دیگه همه آدمها که شکل هم نیستن وگرنه آدم خوب بودن همه بهشت بود اینجا 

همون وچقدرررر این تاپیکها پربازدید وداغن علتش چیه این همه تنفر ازکجامیادخب یکی حالش بده چراپشتش همه ...

از بس همه فکرامریضه  یه چیز خیلی مهم وجود داره آدمها اصلن صبور نیستن تا یه چیز شد همه میگن جدا شو مگه چقدر سن داری یا هزار تا حرف دیگه یکم صبوری یکم خودشونو وفق بدن میبین خیلی دنیا جا بهتریه ولی افسوس مردهام هم مثل ما ادمن فقط طرز فکر و رفتارشون با ما فرق می‌کنه فهمیدنشون آنقدر ها هم سخت نیست 

آره اینم درسته می‌دونم گلم منم منظورم این نبود تو قضاوت میکنی میگم جدی نگیرید زیاد این آدمها رو پشت ...

خیلی دلم میخواد عشقم ولذت بردن اززندگی روحتی ازچیزای کوچیک ،به بچه هام یادبدم تااونجاکه تاحالا زندگی کردم همیشه سنگ صبور خواهروزنداداشام ودخترای فامیل بودم وهیچ وقت زبانم به بدبازنشده دلم میخواد هیچ زندگیی ازهم نپاشه دلم میخوادیادشون بیارم که چقدر تودوران نامزدی ودوستی واوایل ازدواج باهم عاشقانه ها داشتن نه اینکه خیانت اطرافم نبوده باشه نه اتفاقا دیدم ولی همه اینجورنیستن

خیلی دلم میخواد عشقم ولذت بردن اززندگی روحتی ازچیزای کوچیک ،به بچه هام یادبدم تااونجاکه تاحالا زندگی ...

میفهمم چی میگی بهت تبریک میگم بابت این طرز فکر قشنگت زندگیت پر از آرامش عزیزم 

از بس همه فکرامریضه  یه چیز خیلی مهم وجود داره آدمها اصلن صبور نیستن تا یه چیز شد همه میگن جدا ...

اره عزیزم صدردصد حرفتون درسته خداروشکریه خانم مهربون وعاقل مثل شمااینجادیدم مطمئنن زیادهم هستن همچین خانمهایی ولی همیشه سکوت میکنن که مورد خطاب وسرزنش واقع نشن ممنوووون ازتاپیک خوبت دوست خوبم