2777
2789
عنوان

خیلی غصه خوردم! خب منم آدمم

1540 بازدید | 89 پست
الان یه هفتس تقریبا سزارین شدم خونه مامانم هستم چون مامانم نمیتونست بیاد خونمون ازم نگهداری کنه هنوزم کلی درد دارم :( جای بخیه هام کمرم من قبلا تصادف کردم کلا کمر درد که دارم به غیر درد بی حسی وبیشتر از همه دلم!:(( شوهرم همش اخم میکنه به مامان بابام انگار طلب کاره میگه بریم خونمون! من میدونم اگه بریم کله فامیلشون میریزن خونمون میگه مامانم میاد کمکت ولی مادر شوهر من اصلا کمک کار نیست همش ناله میکنه که اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه تو حاملگیم شوهرم نگذاشت بیشتر از ٢ روز پیش مامانم بمونم گفت مامانم میاد کارات رو میکنه اون که نیومد هیچ برگشت گفت ما هم حامله بودیم ٨٨ تا پله رو میرفتم بالا میومدم پایین منم گفتم مامان جان من که همه کارامو خودم میکنم کسی کمکم نکرده! از بی چشم و رویی شوهرم بیشتر حرسم میگیره مامان طفلکم این همه زحمت میکشه... بهش غضب میکنه اخم میکنه یه بار بهش گفتم میگه من اخلاقم اینطوریه به خدا بغض داره خفم میکنه اصلا انصاف نداره! بچه ها به خدا نمیتونم برم خونمون به مهمون داری:(( چکار کنم؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحته خودش بره خونه شما بمون خونه مادرت مردها هیچ وقت شرایط زنها رو درک نمیکنن اون وقت توقع دارن زنها تو همه حال درکشون کنن
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
الان نه قصه برات خوبه نه استرس مخصوصا واسه شیر بچه هیچی بشین خونه مامانت وقتی خوب شدی برو بعدم به شوهرت بگو اینا دارن زحمت منو میکشن و به تو هم بی احترامی نکردن اگه اخلاقت اینه و ناراحتی بیا سر بزن و برو منم اخلاقم برای شما ها اینجوری میشه اونوقت
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
برو خونتون اصلا هن از حات بلند نشو با دکترت هماهنگ کن که به شوهرت بگه وضعیتت خطرناکه یه جوری بترسونتش

چند روز بی خوابی بکشخ گشنه بمونه مهمون داری کنه

هم اخلاقش درست میشه هم کادو پیچ شده میبرتت خونه مادرت تا زمانی که خودت بخوای برگردی

تو هم اگر دردم نداشتی همش اه و ناله کن تا حساب کتاب دستش بیاد

بگو خونریزیت زیاده . نمیتونی پاشی
آخه چرا مگه چه بدی ای بهش کردن که قر بیاد؟ من هنوز دلا دلا راه میرم دلم میخواد از ته دل گریه کنم
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن