الان یه هفتس تقریبا سزارین شدم خونه مامانم هستم چون مامانم نمیتونست بیاد خونمون ازم نگهداری کنه هنوزم کلی درد دارم :( جای بخیه هام کمرم من قبلا تصادف کردم کلا کمر درد که دارم به غیر درد بی حسی وبیشتر از همه دلم!:(( شوهرم همش اخم میکنه به مامان بابام انگار طلب کاره میگه بریم خونمون! من میدونم اگه بریم کله فامیلشون میریزن خونمون میگه مامانم میاد کمکت ولی مادر شوهر من اصلا کمک کار نیست همش ناله میکنه که اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه تو حاملگیم شوهرم نگذاشت بیشتر از ٢ روز پیش مامانم بمونم گفت مامانم میاد کارات رو میکنه اون که نیومد هیچ برگشت گفت ما هم حامله بودیم ٨٨ تا پله رو میرفتم بالا میومدم پایین منم گفتم مامان جان من که همه کارامو خودم میکنم کسی کمکم نکرده! از بی چشم و رویی شوهرم بیشتر حرسم میگیره مامان طفلکم این همه زحمت میکشه... بهش غضب میکنه اخم میکنه یه بار بهش گفتم میگه من اخلاقم اینطوریه به خدا بغض داره خفم میکنه اصلا انصاف نداره! بچه ها به خدا نمیتونم برم خونمون به مهمون داری:(( چکار کنم؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن