2777
2789
عنوان

دارم از گشنگی میمیرم😭

918 بازدید | 65 پست

حال ندارم پاشم یهسالاد درس کنم حتی رژیمم هستم برنج نمیتونم بخورم فقط سوپ و سالاد و تخم مرغ پخته با تیکه های مرغ دارم میمیرم کم کم😭😭

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مراقب باش به بدنت اسیب نزنی با رژیم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

وا اين چه كاريه دو روز ديگه كه موهات ريخت كچل شدي پوستت خراب شد ميوفتي به چه كنم چه كنم، خب رژيم كالري شماري بهترين نوع رژيم كه منم گرفتم همه چي هممممممه چي ميخوري ولي متناسب چيزي كه برنامه واست ميگه

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
سخته اما نتیجش شیرینه ادامه بده

چي چيو ادامه بده دو روز ديگه پس ميوفته، اين رژيم اساسي نيست اصلا بي پايه و اساسه

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
وا اين چه كاريه دو روز ديگه كه موهات ريخت كچل شدي پوستت خراب شد ميوفتي به چه كنم چه كنم، خب رژيم كال ...

عزیزم میشه راهنمایی کنی با کالری شمار چطور لاغر میکنی من فقط شکم دارم و بلد نیستم با اون برنامه لاغر کنم

عزیز خواهر من فقط با کم کردن غذا ۱۵کیلو کم کرد.هر روز چندقاشق از غذاش رو کم کرد.نه فشار اومد نه گشنگی کشید.همه چی هم می خوره فقط کم.با تعداد دفعات بیشتر

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊