2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

132 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان من هیجده هفته ام الان چند روز یطرف شکمم سمت چپ خیلی درد می‌کنه کسی بوده تو بارداری سنگ کلیه داشته باشه ؟؟؟

خدایا شکرت 💞

نمیدونم والا من هنوز اول راهم 

چهارهفته و شش روزمه😍😍😍😍

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا ۱۸ هفته طرفای نافم درد میکرد رفتم بیمارستان کلی ازمایشو سونو اینا هیچی نبود گفتن طبیعیه رح ...

من سمت چپ از پهلوهام بگیر کمر تا زیر دل درد میکنه

خدایا شکرت 💞
من سمت چپ از پهلوهام بگیر کمر تا زیر دل درد میکنه

عزيزم اين كليه ت نيس اين بچته حتما يه دكتر برو. خدايي نكرده اتفاقي ميوفته بعدش پشيموني فايده نداره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
منتظرم همسرم بیاد از اداره برم

به اميد خدا برات دعا ميكنم انشأالله كه هيچي نيس

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اره دقیقا همینجوریم میشه بگی چیکار کردی بچه که چیزی نمیشه 

اگه سنگ باشه نه عزیزم مشکلی برای بچه نداره ولی خودت تا بچه بزرگ تر بشه بیشتر اذیت میشی☹من بخاطر بارداری دارو مصرف نکردم و خدارو شکر بعد به دنیا اومدن لچه خودش دفع شد