سلام بچه ها من قراره با کسی که ۵ساله باهمیم ازدواج کنیم..بعد ایشون تقریبا ۲ ۳ هفته پیش ب من گفت که نمیخوام ازت خسته شم چون تقریبا هرروز پیشش بودم خونش بودم و اینا بعد من ناراحت شدم تولدمم بود خلاصه یه مدت همه چی بهم ریخت تا اینکه به دوستم گفته بود من از لجم رفتم شماره گرفتم از دخترا ولی پشیمونم و به هیچکسم زنگ نزدم..من فهمیدم و ۴ ۵ روز اصلا گفتم نمیخوام ببینمت حتی اگه پشیمونی نباید اینکارو میکردی..بعد دوست من رفته به مامانش و یکی دیگه از دوستام و دوسپرش هم این موضوع رو گفته..الان من آشتی کردم باهاش گفتم باید کاری کنی اعتماد کنم و حرف زدیم ولی حالم بده نمیدونم ناراحتم انگار از اینکه چرا دوستم به بقیه گفته مامانش همسایه بابامه اگه بره بهش بگه چی؟همچین چیزی ک شاید حل شه رو بزرگ کنن و بزنن تو چشمم چی؟؟باید چیکار کنم حالم خوب شه؟که این فکرا سمتم نیاد؟که بقیه به یه چشم دیگه بهش نگاه نکنن بفهمن هرکی ممکنه خطا کنه ولی بدیش اینه که هرکسی پشیمون نمیشه..اقا راهنمایی کنید
بعد ۵ سال میگی قراره..............................................
اگه قرار بود تا حالا اتفاق افتاد بود
شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار دوستت خیلی بد بوده.ارامش خودتو حفظ کن هرکی هرچی گفت ازش دفاع کن
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
با خودش حرف بزن و بهش بگو من الان حس خوبی ندارم تو رفتی به اونا گفتی
بعد اینکه همش بهم میگفتن تو دیوونه ای باید کات کنی ولی برمیگردی باهاش و پشتمم با دوسپسرش حرف زده بودن ولی نگفت چی گفتن..مطمعنم گفتم من احمقم که دوباره برگشتم باهاش..بعضی وقتا واقعا دلم نمیخواد کسی نظری بده از اطرافیانم چون چیزی نمیدونن معمولا فقط حرف میزنن حالمو بدمیکنن..از یه طرفمشاید حتی حرفشونم درست باشه ولی واقعا موقعیتا و عشقا فرق دارن..
بهش بگ اونی که باید اعتماد کنه منم که بی دلیل خسته شدی اگه بهونه همیشه پیشش بودم رو بزاری که اگه ازدواج کنی تا آخر عمر پیششی اون موقع چی..........
بگو تو اول اینو ثابت کن تا بعد بریم؟ سر ماجرا من
شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
من حتی یک درصد هم مذهبی نیستم ولی نمیدونم چرا تا حالا به پسرا اعتماد نکردم و نمیتونم بکنم شاید مشکل منه عزیرم
ناراحت نشو از دستم شما جای دخترم هستی اینقدر غرور داشته باش که اگه کسی بهت گفت نمیخوامت بگو ج ...
مامانش خیلی دهن لقه اخه نمیدونم..اره بعدش که بهش گفتم..گفتم برو تو لیاقت نداشتی و این حرفا ولی خب خیلیی اصرار کرد خیلی میگفت پشیمونم و جبران میکنم من همون لحظه که اینکارو کردم پشیمون شدم و اینا ذاتشو هم میشناسم ولی میدونی میخواست تجربه کنه فقط چون من بهش میگفتم یه سری کارا رو نکن بخاطر خودت فکر میکرد محدودش میکنم و چیزی هست تو این رفیقا و اینکارا...الان خودش میگه واقعا حس میکنم احمق بازی دراوردم ولی خوب بود ک اینکارو کردم ک عقلم سرجاش بیاد
بهش گفتم همینو..گفت دقیقا میخوام شور و اشتیاقی ک وقتی میخوایم ازدواج کنیم بریم سر خونه زندگیمون سرجا ...
بگو بهانه ست
اگه بخوای بی اعتماد بازی دراری من دلایل محکم تری ...
خوشگلم بگو اون دختره بیشعور بازی دروارد من به خاطر اینکه بفهمی دیگه جوابشون نمیدم