2777
2789

جاااااان 

منم تا چندهفته ی دیگه باید برم بگیرم 

تازه اول راهم 

چهارهفته و شش روزمه😍😍😍

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

من دوتا سرهمی سایز1و3

4دست لباس سایز 1 

4دست سایز2

کاپیشن 3تکه

2وست لباس سایز0

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پتو بالشت تشک لحاف وکیسه خواب بچه اولم نونو هستن دیگه نخریدم 

کالسکه گهواره روروئک کریر کیف نوزاد پشه بند مال اولی هستن

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

ست حوله 

کریر و کالسکه 

ست بهداشتی 

ست ناخن گیر و ..

ست لحاف تشک دم دستی 

بر اثات تیکرت فکر کنم پاییز بیاد کیسه خواب بگیر 

پتو ضخیم پتو نازک 

لباس سایز صفر گرفتی سایز صفر بزرگ بگیر 

به نظر من سرهمی بیشتر بگیر تا بلوز شلوار 

از این قوطی ها هم نگیر لباس 

دلتو میزنه 

چون تکراری هستن 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

از این ست 5تیکه نگرفتی 

کدوم 5تکه ها

من یه ست بیمارستان گرفتم، یه ست5تیکه 0ویه ست 5تیکه 1 به نظرت کافیه؟ 

اره کافیه 

ست بیمارستانی فقط و فقط بیمازستان استفاده میشه 

چون خیلی کوچیکن 

مال دختر من که تو بیمارستان هم کوچیک بود پاهاش بیرون بود 

به نظرت سایز 2بگیرم؟

من دخترم چهار ماهشه 

سایز دو الان تنش میشه 

به نظرم نگیر 

بعدا برو با نی نی بخر 

اینجوری بهتره 

همینا هستن ست هستن، تکی نیستن

همشون ست خریدم 

فکرکنم ست بیمارستان میگی نه هنوز نگرفتم باید برم بگیرم