2777
2789
عنوان

قد کوتاهم😐😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 107 پست

اخه قد ک ملاک نیس ،ادم باید چهره و اخلاقش جذاب و گیرا باشه ،مشکل قد با کفشه پاشنه بلند هم اوکی میشه

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

اره تا سن ۲۰ رشد میکنی 

البته باورزش و تغذیه 

هرروز شیر بخور باتخم مرغ عالین این دوتا برای قد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم به ما دوتا بچه اول اصلا نمیرسید هردو کوتاه و ریز شدیم اما به تغذیه این دومیا رسید اونا از ما بلندتر و هیکلی ترن با اینکه خیلی کوچیکن

داداشم بهم میگه ریز می بینمت

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
میانگین قد خانم ایرانی ۱۵۹ هست. ۱۶۰ متوسطه البته تو نی نی سایت فک کنم فرق داره استاندارد ها😅

نوچ خیلی کوتاهه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
اخه قد ک ملاک نیس ،ادم باید چهره و اخلاقش جذاب و گیرا باشه ،مشکل قد با کفشه پاشنه بلند هم اوکی میشه

عاخه همه عمرت ک نمیشه پاشنه بلند بپوشی😩

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من مامان بابام قد بلندن

خودم کوتاع🤐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.