2777
2789
عنوان

قد کوتاهم😐😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوچ خیلی کوتاهه

کوتاه نیست خانمای ایران تا ۱۶۰ نرمالن 

از ۱۶۸ به بالا قدبلند محسوب میشن

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
میانگین قد خانم ایرانی ۱۵۹ هست. ۱۶۰ متوسطه البته تو نی نی سایت فک کنم فرق داره استاندارد ها😅

اما وقتی بیرون میری اینطورام نیست به نظرم همه بلندن من ۱۶۸ هستم همیشه تو مترو جز کوتاها هستم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
یعنی برای اونا چکار کردن که برای شما نکردن

هرروز بهشون شیر ماست و غذای خوب میداد ولی مارو مثل حیوون بزرگ کرد

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
اگ وزنتم کمه و کلا ریزه میزه ای ک خیلی کیوتهههه

ن بابا ژن خوکم من😑قدم ۱۵۴ وزنم ۵۷😑

از دار دنیا ی لب قلوه ای دارم ی پوست خوب😐🤦‍♀️

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اوهوم درست میگید مرسی

برو ازمایش بده کمبود ویتامین d نداشته باشی من رفتم دو سال پیش فقر شدید داشتم یعنی دکترم گفت تا حالا ندیدم اتفاقا بهم گفت از یک سنی رشد قدت متوقف نسد گفتم چرا چون خانوادم همه قدبلند هستن من یادمه نیمکت اخر بودم چون قدم بلند بود از سن ۱۳ سالگی دیگه رشد نکردم قدم حدود ۱۶۰ هست اگه ویتامین d مصرف میکردم الان قد بلند بودم

بعدش بلندتر شدی؟ دختر منم رفت تو ۱۲پریود شد، میترسم دیگه بلندتر نشه خودشم ناراحته قدشه

اره ۳ ، ۴ سانت اضافه شد ولی چه فایده باز کوتوله دیده میشم😐🤦‍♀️

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یه دکتر ژنتیک درباره وراثت قد از والدین میگفت یه فرمول داره که خیلی بیشتر یا کمتر از اون حد نمیشه. قد پدر و مادر جمع بشه بعد تقسیم بر دو، حاصل + 6.5 میشه حدود قد پسرشون و حاصل _6.5 میشه حدود قد دخترشون