2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین خودتون بودین چیکار میکردین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست

عزیزم روحش شاد برو از خانواده داییت اجازه بگیر و بگو فقط به عنوان میهمان میرم که همسرم دلگیر نشه وگرنه من برای و شما و زندایی خیلی احترام قائلم بگو فقط چون همسرم ی خواهر داره میرم که بی احترامی نکنم 

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜

جاتون رو عوض کن اگر خدای نکرده این اتفاق واسه فامیل همسرت میفتاد و عروسی خواهر خودت بود چه میکردی و چه انتظاری ازش داشتی؟؟؟ 

من نمی‌رفتم فقط و فقط هم دلیلم کرونا بود نه چیز دیگه 

خدا بیامرزه پسر داییتون رو و رحمتش کنه ولی واقعیت اینجاست خواهر همسرت هم فامیل نزدیکت محسوب میشه 

میتونی بری و فقط یه گوشه بشینی و بگی عذر خواهم عزادار هستم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بخاطر کرونا نری منطقی تره تا فوت کسی 

مرگ پایان هیچ چیز نیست اون بنده خدا رفت به جایی که باید بره و جای همه مون اونجاست 

ولی تا وقتی که نرفتیم اون ور که نباید خودمون رو از زندگی ساقط کنیم 

اون خدابیامرز هم هیچ احتیاجی به بیتابی کسی نداره 

به این فکر کن اگر عروسی خواهر خودت بود هم میگفتی این حرفو؟ اگه تعداد کمه فضا بازه و باغ باشه میرم عروسی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

خدا رحمتش کنه ولی ربطی نداره اگه نری پسرداییت ک زنده نمیشه برو ولی خب ی چیزایی رو رعایت کن مثلالباس مجلسیت رو مشکی بگیر آرایشم نکن خیلی ساده خیلی هم نخند ودس نزن از رفتن برو زشته نری هرچن آدم عاقل وسط این کروناعروسی نمیگیره

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

ببین دل خودت چی میگه من بودم نمی‌رفتم چون ما کلا حداقل  چندماه طول میکشه تا مراسم چیزی بریم شای ...

ما هم همینیم تا سال صبر میکنیم اما همسرم ناراحته میگه زورت نکردم ولی کلا ناراحته رفتارش سرد شده گفتم نمیام گفت اگه عروسی خواهر خودت بود پسردایی من میمرد انتظار نداشتین من بیام

ما هم همینیم تا سال صبر میکنیم اما همسرم ناراحته میگه زورت نکردم ولی کلا ناراحته رفتارش سرد شده گفتم ...

تا سال صبر کردن شما نشون دهنده هیچ چیز نیست و هیچ معنی خاصی نداره اگر کسی هم انتظار داره شما تا یک سال به جای توجه به آدم های زنده در سوگ یک مرحوم بمونین باید خودش رو به روانشناس نشون بده چون خواسته ش به شدت از عقل به دوره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ما هم همینیم تا سال صبر میکنیم اما همسرم ناراحته میگه زورت نکردم ولی کلا ناراحته رفتارش سرد شده گفتم ...

باهاش حرف بزن اگر دیدی خیلی ناراحت میشی تاثیر داره تو زندگیت برو عزیزم 

چی بگم؟ 
 تا سال صبر کردن شما نشون دهنده هیچ چیز نیست و هیچ معنی خاصی نداره اگر کسی هم انتظار داره شما ...

عزیزم ما برا مرگ عزیزانمون تا چهلم صبر میکنیم برا شرکت تو مراسم، ولی کلا در مرگ اقوام نزدیک سعی میکنن عروسی برگزار نکنن یا از صاحب عزا برای برگزاری مراسمشون اجازه میگیرن

تعداد زیاد نیست ولی هتله فضای باز نگرفتن

تعداد کم و فضای بسته مثل فروشگاه ها تازه وقتی تعداد کمه میز ها با فاصله بیشتری چیده میشه از فروشگاه هم امن تره و تردد کمتره

اگر فروشگاه میری عروسی هم میتونی بری هیچ فرقی نداره