2777
2789
عنوان

برنامتون واسه تابستون چیه؟!💚🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1: بخوابم😐

2:بیدارشم😐 

3:برم ناهار😐

4:کنکور بخونم😐

5: برم شام😐 

6:بیام نینیسایت😐 

7: برم دسشویی😐 

8: بخوابم😐

9: صب پاشم😐

10: همین روال ادامه دارد😐😐😐😐😐😐😐😐

(یه موفق باشی بگو روحیه بگیرم خو😂) 

یافتن ریز به ریز اشکالاتم 😐😄

برنامه ریزی برای خودم و بچه ها 

باید درسای امسال رو مرور کنم با بچه ها بعضی جاها اشکال دارن 

درسای سال اینده رو هم کار کنم البته برای بزرگه

برای کوچیکه هم با هم زبان کار کنیم 

صبحها بریم پیاده روی 

از رقص زیاد خوشم نمیاد 😕😞

نمیدونم چه مرضیه دارم 😑

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
از چ نظر آشنام،نترسووون منو☹️😂

نه نه از اون نظر نه😂😂قبلا پستات و تاپیکاتو میخوندم ترکیدم واسه شرکت در تاپیک با سن😂دیگه نتونستم بیام

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نه نه از اون نظر نه😂😂قبلا پستات و تاپیکاتو میخوندم ترکیدم واسه شرکت در تاپیک با سن😂دیگه نتونستم ب ...

اهاا ترسیدما😂😂

اره 16سالمه عزیزم 

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
پونزده سالته؟اگر برنامه هایی که گفتی کامل اجرا کنی از پونزده سالگی من خیلیییی عاقل تری و بهت افتخار ...

بله ،، ممنون گلی ایشالا که بتونم دعا کن برام😚😚

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

ترم تابستونی بر دارم .دوتا اباژور میخوام درست کنم  پوسیدم تو خونه کارامو بکنم بتونم ی ماشین بخ ...

چجوری آباژور درست میکنی ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤