2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارشو در آوردم بنام کیه

چه عروس ببخشید ولی عنی دارین😏

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
بخاطر طلاق م خوش به سعادتم بخاطر اینکه بیچاره ام خوش بسعادتم

نه بخاطراینکه راحت میشی.کاش منم میتونستم طلاق بگیرم...بین بد وبدتر بد بهتره...طلاق شاید سخت باشه ولی گاهی تنها راه نجاته

منو امروز بخاطر اینکه دارم طلاق میگیرن مسخرم کردن    

قدیمیا ی چیز میدونستن ک میگفتن در دروازه رو میشه بست در دهن مردمو نه... الان شما باید خیلی قوی تر از اینا باشی ک ب خاطر حرف یکی ک بیرونِ گود نشسته و فقط تماشاگره دلت بکشنه(هرچند حق داریا)

بعدم مسخره کردن؟! از کی تا حالا طلاق گرفتن مسخره کردن داره؟!😐  شما اگر ب نظر خودت کار خوبی ک دیگه نظر مردم ب پانکراست باشه فرزندم ، خب؟

خب به عروس بیشعورتون بگو. اصلا پیامش رو تو جمع نشون همه بده. دعواش نکن ولی بهش بگو اونقدر محکم هستم که به دوتا جمله ناشیانه تو خودمو نبازم. چقدر کثافت زیاد شده تو خانواده ها... بخدا بعضی ها لیاقت ریدن رو هم ندارند. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عهههههه؟! مگه الان وقت ضعیف نشون دادنه؟!

ببین منو اگر ب نظر خودت کار خوبی کردی دیگه ب هیچ وجه ب فاز منفی بقیه توجه نکن ... خیلیا هستن ک ب هیچ وجه نمیتونن طلاق بگیرن و مجبورن با شرایط بدشون بسازن...ولی حداقل تو این شانسو داشتی ک کاریو ک دلت میخواسته انجام بدی 

عهههههه؟! مگه الان وقت ضعیف نشون دادنه؟! ببین منو اگر ب نظر خودت کار خوبی کردی دیگه ب هیچ وجه ب فاز ...

دلم از دنیا و آدماش گرفته فقط به عشق پسرم زندم به عشق اونه نفس میکشم 

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع