2777
2789
عروسمون بهم پیام داده فلانیم چرا رفتی درخواست طلاق دادی پسرمون خوبه من فردا میام پیشت

چقد عروستون آدم بدبختیه

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیااااااااد 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

زیاد

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

بخاطر فوت پدرم خیلی دلم رو شکستن من سکوت کردم خدا هم به خوبی جوابشون رو داد   

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
عروسمون بهم پیام داده فلانیم چرا رفتی درخواست طلاق دادی پسرمون خوبه من فردا میام پیشت

خب چرا به چه دلیل؟تو از‌کجا فهمیدی عروستونه؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

اوووووووووه 

زیاد تا دلت بخواد.

از خودی و بیخودی.

ازکس و ناکس.

ازهر........نشسته ای.

ولی حال گفتن ندارم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ