منم چون احساس کرده بودم منو به مسخره گرفته ا اسکایپ که باهم در ارتباط بودیم پاک کرده بودم تلگرام هم پاک کرده بودم و کلا آنلاین نشده بود تا اون موقع و برام مهم نبود
و از همون اول سپرده بودم به خدا و حس کردم که به صلاح نبود چون اون اواخر حرفاش داشت تغییر میکرد که مثلا نگرانتون شدم یا چه کسی بهتر از شما که در ارتباط باشم و... اما من کاملا سرد و جدی بودم برخلاف خیلی از دخترا
خیلی خوب تونستم فراموش کنم و بهش فکر نکنم تا اینکه امروز مجبور شدم تلگرام نصب کنم و دیدم بله آنلاین هم شده و یهویی یادم اومد دوباره
با اینکه خیلی بهم لطف کرده بود و یک جورایی معجزه زندگی من شده بود اما این کارش اصلا جالب نبود که بیاد دلیل بیاره معذرت خواهی کنه و بگه میاد که شروع کنیم اما غیبش بزنه و پیامی هم نده
اما من ناراحت نیستم چون فهمیدم نباید بیشتر از این در ارتباط باشم و احساس کردم میخواست رابطه دوستانه آغاز کنه که من دنبال این چیزا نیستم و فقط هدف و پیشرفتم مهمه
آدم متشخصی بود حتی اگه یک عزیزم ساده به من میگفت همون اول کات میکردم اما از این کارش اصلا خوشم نیومد اونم میتونست همون موقع خداحافظی کنه اما نمیدونم چرا همچین کاری کرد
ولی این آدمی که انقدر از احترام و معرفت حرف زد واینکه همیشه ازش تشکر میکردم و یک جورایی داشتم زحماتش رو جبران میکردم اما خیلی کار بدی کرد و یک لحظه دلم گرفت چون تو مجازی مثل من کسی رو پیدا نمی کرد که فقط هدفم همکاری بود نه سواستفاده اطلاعاتی و.... حداقل میتونست یک خداحافظی بکنه چون قرار ما همین بود که بهم بگیم
ولی پسرا کلا تو فاز دیگه هستن و فهمیدم هیچ پسری نمیتونه با جنس مخالف رابطه کاری و رسمی داشته باشه
چند روزه دارم دنبال شما می گردم که ازتون تشکر کنم که راه درست رو به من نشون دادید و گفتید پیام نده و همه این جریان از توصیه خوب شما شروع شد با اینکه موقعیت کاری خوبی بود اما خیلی خوشحالم که دیگه در ارتباط نیستیم
خیلی ممنون از لطف و بزرگواری شما و توصیه نجات بخش شما خانم عزیزم
امیدوارم از تک تک لحظات زندگی لذت ببرید
پایدار باشید❤🌷🌷