2777
2789
عنوان

خصوصيه فقط خانمااا بيااااان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست
نامزد ینی عقد؟

ما رسممون اينه 

يك سال صيغه محرميت ميخونيم

بعد يكسال عقد و عروسي دوتاش يكجا هست

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
خب عقدیعنی همون ازدواج دیگه،عروسی که فقط یه جشنه میرقصن شام میخورن تموم میشه مهم عقده که باهم محرم م ...

نه 

ما رسممون اينه 

يك سال صيغه محرميت ميخونيم

بعد يك سال 

يا يكم اين ور اون ور

عقد عروسي رو يكجا ميگيريم

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدین اگه عقدین و رسم گواهی دارین باهم برین دکتر و گواهی بگیر بعد رابطه داشته باش حواست به خاملگی هم ...

باهم ديگه دكتر

پيش خودش دكتر گواهي داده

اين اقا خونه مستقل داره خودش

خودش نگه ميداره

يكهو ميگم اگه بعد رابطه پاره كرد گفت الكي بود چي

نه  ما رسممون اينه  يك سال صيغه محرميت ميخونيم بعد يك سال  يا يكم اين ور اون ور ...

بزار عقد کنی بعد بندو اب بده

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒

عزیزم اگه عقد کردین میتونی از راه معاشقه و بدون دخول تا حدی ایشونو راضی نگه داری بهرحال مرده و نیاز طبیعیشه میتونی کنترل شده رابطه داشته باشی و اصل کاریو بزاری واسه بعد عروسی با توجه به رسم و رسوماتتون خودت مدیریت کن که هردو طرفو داشته باشی

تو انتخابت تجدید نظرکن

از هر ده تا زنگ هشتاش در مورد اونه

ولي خانوادم ميگن

وكيله  وباباش بازاري

هرچي ميگه بگو چشم طلاقت نده

ولي خب اينا خيلي زرنگن 

باباش دوتا زن داره تو اين سن٨٠سالگي

چيزيم بشه اخرش رو سياهي و بي ابرويي ميمونه واسه من و خب خانوادمم پسر دوستن بدتر طرف من در نميان و ميترسم زيرشم بزنه يگه صيفه باطله از طرفيم سنمم كمه ١٧سالمه بدجوري وايستش شدم

عزیزم اگه عقد کردین میتونی از راه معاشقه و بدون دخول تا حدی ایشونو راضی نگه داری بهرحال مرده و نیاز ...

ببخشيدددددددددد

ولي معااا ش قه داشتيم اما ايشون ميگه من به اين چرت پرتا قانع نميشم عصبي ميشه 

اگه شناخت خیلی کامل ازش داری انجام بده اگه نه انجام نده

١٧سالم تازه شده

سنم كمه

هرچيم بگم ميشناسمش ولي بازم خب سنم كمه خامم مبتونه جايي گولم بزنه و من ندونم خانوادمم پسر دوست و فقط سه تا داداشام رو ميبينننن در مورد خيلي تنهام

از هر ده تا زنگ هشتاش در مورد اونه ولي خانوادم ميگن وكيله  وباباش بازاري هرچي ميگه بگو چشم ط ...

اخه این ازالان میگه صیغه و فلان باباشم ک دوتا زن داره بعدا اذیتت میکنه ها..مردی ک اول کارازاین حرفا بزنه ی مدت نتونه صب کنه بعد ازدواج هرچی بگی میگه میرم زن میگیرم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
محل نده نزار بد بخت شی  هنوز عقدم نکردی

دقيقا

...........

ميترسم طلاقمم بده

دقيقا ........... ميترسم طلاقمم بده

غلط کرده اون داره گوه میخوره که قبل محرم شدن رابطه میخاد بهش بگو پ و رن کمتر ببینخ که انقدر دلش نخاد 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
ببخشيدددددددددد ولي معااا ش قه داشتيم اما ايشون ميگه من به اين چرت پرتا قانع نميشم عصبي ميشه 

قانعش کن که به خواستت احترام بزاره و از رسم و رسوماتتون براش بگو که توجیه بشه اگه خیلی اصرار داره میتونی با خودش و یا مادر و خواهرش بری گواهی بگیری و رابطه داشته باشی البته اگه عقد کردی و ازش مطمعنی هرچند گواهی الان خیلی مرسوم نیست ولی با توجه به رسم و رسوم شما باید حتما گواهی بگیری که بعدا به مشکل نخوری

١٧سالم تازه شده سنم كمه هرچيم بگم ميشناسمش ولي بازم خب سنم كمه خامم مبتونه جايي گولم بزنه و من ندو ...

طوری رفتارکن که عاقل به نظربرسی پیشه خودش فکرنکنه بچه ای هرکاری خواست بکنه،،،درضمن فکرنکنم۱۷سال بچه باشه