2777
2789
عنوان

رمان های ایرانی😒

550 بازدید | 32 پست

سلام

بیاین نظراتتون رو راجع به رمان ها بگین

مخصوصا این رمان های اینترنتی.‌‌...

بنظرتون چقدر تاثیر دارن روی مغزتون؟

من خودم بشخصه قبلا آدمی بودم که اصلا رابطه با جنس مخالف از نوع نامشروع رو قبول نداشتم ولی بنظرم طی این چند سالی که رمان میخوندم خیلی از تفکراتم رو عوض کرد

نمیخوام بگم همش تاثیر منفی داره ولی شاید۷۰درصد تاثیر منفی داره

مثلا از من یه آدم بی اعتماد با یه دنیای فانتزی ساخته....

وقتی بخوام روی درس تمرکز کنم یه دفعه غرق یه موضوع بیخود میشم....

رمانای زرد اینترنتی کلا تاثیرشون منفیه چون یه سری فانتزی غیرواقعی رو شرح میدن

ولی ما رمان اینترنتی فاخر و نفیس هم زیاد داریم

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم توهم میزنع 😂

بعدا خوب میشی حتما سنت زیر۲۰ساله

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اکثر رمانای اینترنتی زردن اصلا ارزش خوندن ندارن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بعضی از این رمانای اینترنتی خودش یه پا فیلمه پورنه 🤭🤭

قبلا زیاد میخوندم ولی الان ترجیح میدم کتابای بهتری بخونم 😄

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐اتفاقا منم میخوندم ولی هیچگونه تاثیری روم نذاشت

شما هم دوست نداری نخون مجبور نیستی بخونی

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

نوجونیم رفت پای این رمانای الکی الان حوصله دوخط خوندن رمان ندارم 

منم خیلی رویایی و خیالی کردن منو

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
غرق آرتا با کارخونش و ماشین لامبورگینیش میشی؟؟ یا جذب ته ریش و قد بلند و ‌هیکل ورزشکاریش؟؟

😂😂😂

بچه که نیستم....

ولی تیکه های مختلف از رمان ها باعث میشن یه دنیای فانتزی واسه خودت بسازی