2777
2789
عنوان

رمان های ایرانی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 32 پست

به قول باباطاهر

ز دست دیده و دل هردوفریاد 

گه هرچه دیده بیند دل کند یاد

صرف رمان نیست خیلی از نوشته ها، فیلم ها، عکس ها، افردای که دنبال می کنیم توی مجازی ، دوستامون و... تاثیر می ذاره

و نوشتن یه قدرت خیلی عظیمه تا جاییکه خدا به قلم قسم می خوره 

به خاطر همینه که میگن نگاه هارو کنترل کنید جان و روح شما ارزشش بالاتر از اونه که هر اطلاعاتی دریافت کنه

من خیلی رمان میخونم بیشترم ازشون درس عبرت میگیرم....یه چیزاییو لازم نیس حتما خودت تجربشون کنی....شده با یه رمان از ته دل بخندم یا پا به پای شخصیاتش گریه کنم ....رمان اینترنتیم نمیخونم خیلی ابکین

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم رمان ای پارا میخونم خیلی قشنگه

میدونی اول مجذوب میشی بعد تهش به حس پوچی میرسی

مثلا من خودم داخل دبیرستان وحتی الانشم یه رمان خون حرفه ایم....

ولی بعد یمدت میفهمی که تنها وقتت حروم شده

میدونی اول مجذوب میشی بعد تهش به حس پوچی میرسی مثلا من خودم داخل دبیرستان وحتی الانشم یه رمان خون ح ...

بستگی ب نوع رمانشم داره خب.من شباتارمان نخونم خوابم نمیبره.توانتخابات دقت کن

ی رمان خوندم سرگذشت اولین نفری بود ک رو جوب طرح داد و باهاش مبل درست کرد خیلی زیبا بود بشدت قلمش ...

اسمش چیه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
بهرحال دیدگاه ها متفاوتن...ولی خیلیا معتقدن که بیشتر تاثیر منفی داره...

اره دیدگاه ها متفاوته

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
نوجونیم رفت پای این رمانای الکی الان حوصله دوخط خوندن رمان ندارم  منم خیلی رویایی و خیالی کردن ...

حس میکنم همدیگه رو تا حدودی درک کنیم....

واقعا فکر به اینکه یه زمانی چرتوپرتای یسری آدم که اصلا نویسنده نیستن وصرفا دارن خیال هاشون رو میارن میریزن تو مغزم...باعث میشه بخوام کلمو هی بکوبم به دیوار😁

مثلا من بیوگرافی یکی از همین نویسنده های اینترنتی رو درآوردم متوجه شدم صرفا یه دختر۱۵ساله ای هست که تحصیل رو کنار گذاشته و همش داره فانتزی مینویسه...

حتی شاید حمایت ما از این جور نویسنده ها خودش نوعی گناه باشه...

به قول باباطاهر ز دست دیده و دل هردوفریاد  گه هرچه دیده بیند دل کند یاد صرف رمان نیست خیلی ا ...

بسیار زیباست نظرتون❤

بنظرم مجازی بجای اینکه ما رو از تنهایی نجات بده صرفا باعث میشه غرقش بشیم😷

وبقول شما روح وجان ما هم دچار تاریکی بشه....

حس میکنم همدیگه رو تا حدودی درک کنیم.... واقعا فکر به اینکه یه زمانی چرتوپرتای یسری آدم که اصلا نوی ...

از روی نویسنده رمان بخون نویسنده های خوب هیچ وقت وقتت رو حروم نمی کنه حتی اگه از داستان بهره نبری از قلم زیباش لذت می بری ، رمان بخون ولی هر رمانی نخون

آدم تا این رمانای چِرتو نخونه، تفاوتش با رمان درست حسابی رو نمیفهمه به نظرم لازمه چندتا خوند😅

بهرحال رمان ژانر های متفاوتی داره....

نمیخوام بگم همشون بد هستن ولی شاید چون مخاطب های کمتری دارن بیشترشون کیفیت چندانی هم ندارن...

مثلا کتاب های آلبرکامو خیلی خوبن،مثل طاعون...

ولی بجاش تا دلت بخواد رمان های بدمحتوا هم پیدا میشه🙃