2777
2789

یه خاله ای داریم ما زبونش از نیش مار درد ناک تره هر کی که به هر نحوی باهاش در ارتباطه با زبونش و کارای زشتش اذیت میکنه. بهش لباس دادم بره عروسی رفته و اومده میگه کی گفت به من لباس بدی 😫وسط مجلس  جلو همه پرید به مامانم که چرا تحویل نمیگیری و بایه لحن خیلی خیلی تند و صدای بلند کلی از رفتارش خجالت کشیدیم درحالی که ما اصلا اینو ندیدیم. خیلی حسوده و بد زبون تا یکیو میبینه ازش پول میخاد اگرم ندن بهش دعوا راه میندازه هر کاری که واسشم انجام بدیم اخر سر با بی احترامی و توهین دستمزد ادم رو میده.. با بی محلی هم از رو نمیره دعوا هم که عمرا جواب بده شما بگید با این ادم چیکار کنیم

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هر ده سال یبار میاین و میرین چطور بهش لباس قرض دادی؟ خیلی ساده میگفتی ندارم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
هر ده سال شاید یه بار بریم و بیایم اون یه بارم خودمون باید غذا ببریم واسه خودمون

اگ ده سال یبار میبینی پس مشکلت چیه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

لباس نده بگو من بدنم‌حساسه اون لباسم‌ک دادم بهت بعدش انداختم‌دور چون بدنم جوش اینا میزنه ....واقعا لباس ی چیز شخصیه نده

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
اگ ده سال یبار میبینی پس مشکلت چیه

توی مجالس مامانمو خیلی اذیت میکنه تلفن میزنه میریزمون به هم اینجوریه بیشتر کاراش

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.