2777
2789
میخوام دستشویی خونه ام خوشبو باشه الان که باردار هم هستم واقعا بوی بدش تو حال تهوعم خیلی تاثیر بد گذاشته و اینکه چون توی پذیرایی هم هست دستشویی موندم چه کنم لطفا هرکی هرچی که تجربشو داشته برای خوشبویی دستشوییی بگه
زندگي چيست بجز لحظه ي خنديدن تو!!!
اسپری های خوشبو کننده مارکای خارجی بوهاش بهتره بوی دریا یکی هم پاک کننده اتک که سبز هست خیلی خوشبو هست
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از این اسپری ها که خدکار هست و به دیوار وصل میشه بگیر . می تونی تنظیمش کنی هر یه ربع یه بار خودش اسپری می کنه. برای زمانهای مختلف میشه تنطیمش کرد . ما تازگی خریدیم 25 تومن
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
آره دستگاه بگیر اونم خوبه ما داریم خودش تنظیم شده هر چند دقیقه بو از خودش در میکنه اونم خوبه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
خوب میشه تنظیمش کرد که مثلا هر یک ساعت یه بار بزنه یا هربار که چراغ دستشویی روشن میشه بزنه. گفتم که قابلیت تنطیمش زیاده
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .