2777
2789
عنوان

خانمهای با سلیقه با بوی بد دستشویی چه کنم ؟؟ راهکار میدین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9473 بازدید | 78 پست
عزیزم اره شمع های عطری که انواع رایحه رو داره روشن کن بزار دستشوییت خوشبو میشه الان شما بارداری اصلا از شوینده های قوی استفاده نکن چون برای خودت ونی نی خیلی ضرر داره
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان نمونه عکس از دستشوییم میزارم ببین
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
میدونم چی میگی کاملا میفهممم،،،،،این اب و دتول و امتحان کن 2تا هم بو گیر قوی بزار تو دستشویی یکی رو لوله آب یکی پیش ایینه من که اینطوری بودم با اینکه میگم مشامم دیووونم کرده بود
http://8pic.ir/viewer.php?file=8g2pamh2rwg5qw2par8o.jpg
از این کیسه های تزیینی که توش گل های عطری هم هست هم خوبه بزاری
عزیزم یه جور عودقهایی هست که مثل عطره. میریزه تو یه مخزنی که مخصوصشه میزاری تو دستشویی. دستشویی که فضاش کوچیکه خیلی خوبه ولی برا سالن باید زیرش که جا داره یه شمع روشن کنی.عطرای خوبی داره مخصوصا رایحه rain of forest. من خودم دستگاه دارم که تنظیم کردم رو یک ساعت اسپرشم تا یک ماه جواب میده. الان اسپری هرمس گرفتم. همه میگن میریم دستشوییت نمیخوایم بیایم بیرون
زمین در انتظار تولد یک برگ و من در حال شمارش معکوس. صفر همیشه پایان نیست گاهی اغاز پرواز است.