2777
2789
عنوان

چرا منو درد زایمان نمیگیره 😭

495 بازدید | 52 پست

دکترا از اولش گفتن زایمان زودرس تهدیدت میکنه ..حالا ۳۹هفته ام دریغ از یه نشونه ..چکارکنم دهانه باز بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پله بالا پایین کن.پیاده روی تند.بشین پاشو

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

الهی درد زایمان بگیری .امروز بچت  به دنیا بیاد😂😂

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

۹ماه صبر کردی یه هفته هم روش😁

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
دکترا معمولا حرف زیاد میزنن مریض و بترسونن.. برو یه چکاپ معاینه تا ۴۰،۴۱ جا داری

انقد استرس دادن بهم ک کل بارداریم زهرمارم شد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
فعلا صبر کن تا ۴۱ هفته وقت داری پیاده رویی زیاد برو

هر روز میرم

😢گل گاوزبون

جدی خوبه ؟