2777
2789
عنوان

بچه خواهرم بهم گفت 😐😐🥲

340 بازدید | 28 پست

خاله بیرون میری تیپ نمی‌زنی چرا ؟؟؟ منم گفتم یعنی چی 

گفت خب مثل مادر من مانتو خوشگل نمیپوشید ، منم خیلی بهم برخورد. گفتم مگه مانتوم زشته گفت نه میگم آرایش چرا نمیکنی 

بعد من خیلی ناراحت شدم کلا آدم کم زبونی هستم دیگه خیلی بهم برخورد ی بچه بخواد ایراد بگیره ازم بعد هم دیگه دید ناراحت شدم اومد گریه کرد عذرخواهی کرد 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت برس متاسفانه حرف راست و باید از بچه بشنوی

متاسفم برای شعورت واقعا 

من به خودم میرسم لازم نیس تو بگی 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

اهمیت نده منم چند روز پیش از محلی میرفتم یه پسر بچه 10 ساله گفت خوشتیپ منم واسه اینکه دلش شاد بشه نگاش کردم لبخند زدم یهو گفتش تو که قیافه نداری چرا نگاه میکنی

واقعا نسلای جدید خیلی رکن🥲🤦‍♀️

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

حرف بچه برات مهم شده ؟!

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

متاسفم برای شعورت واقعا من به خودم میرسم لازم نیس تو بگی

اسی خیلی تحت تاثیری خیلیی عین قبلن معنی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچس دیگه نباید ناراحت بشید که از حرفاش

اگه می‌فهمه تیپ چیه حرف بد هم باید بفهمه 

عزیزم بچس یسوال پرسیده بنظرم ناراحتی نداشت بهتر بود دلیلشو میگفتی کنجکاویش رفع میشد

چرا ناراحتی داره باید بفهمه چطور صحبت کنه