2777
2789
عنوان

یه خانمی به شماره من زنگ زد برای تحقیق راجب ازدواج با نامزد قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 151 پست
هلو وقت تلفنی اعتماد نکنید قشنگ تخلیه اطلاعاتی تون کرده

اخه مثلا که چی با این اطلاعات میخواد چیکار کنه😂😂😂

مامانم گفت میخوای وصلت کنی باهاشون وصلت کن دیگه چیکار ما داری که این سوالات رو میپرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مثلا که چی با این اطلاعات میخواد چیکار کنه😂😂😂مامانم گفت میخوای وصلت کنی باهاشون وصلت کن دیگه ...

اطلاعات شخصی من خودم دوست ندارم آمار یدم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
یا خواستگار خودت بودن شایدم میخواستن بیان درمورده داماده حضوری بیشتر تحقیق کنن که آدرس میخواسته

مسخره هست که راجب اون ار ما تحقیق کنن 

معلومه که من حتی اگه مشکلی هم داشتم میگم که من خودم مشکل ندارم اون مشکل داشته 

مامانم هم بهش گفت اشتباه داری تحقیق میکنی من از خودم طرفداری میکنم اونم از خودش گفت اره میدونم  

تابلو بوده خب . بیشتر از اینکه از پسره بپرسه از خود استارتر می پرسیده. استارتر هم که گوشی رو داده به ...

کلا سبمکارتمو در اوردم چون فکر کردم از سمت اونا هست بدم اومد که شمارمو دادن و اینا هم زنگ زدن 

خوب گفته سیسی ولی حق داشتن تحقیق کنن ،نرماله ناراحت نباش

اره خانوادم هم میگن

میگن خب کاری بدی نکرده از خودمون پرسیده 

من بدم اومد اما  یه جوریه برام😂😂😂قبل این جدایی خواستگار داشتم هیچوقت اینطور نبوده سختمه

اره خانوادم هم میگنمیگن خب کاری بدی نکرده از خودمون پرسیده من بدم اومد اما یه جوریه برام😂😂😂قبل ا ...

عشقم بخدا بهترین کار رو کردن ،الان برای هممون تحقیق میکنن ،اصلا آدمای با چارچوب این کارو میکنن 🥺

مبارکه😁

نه قصد ازدواج نداره تازه 3 ماهه جدا شدم 

ولی شاید واقعا اونا رفتن خواستگاریش چون چند جا بهم گفتن دنبال زنه 

میترسم اون دنبال زنه بعد من قصدشو نداره حالا من زودتر شوهرم کنم 😂😂😂

عشقم بخدا بهترین کار رو کردن ،الان برای هممون تحقیق میکنن ،اصلا آدمای با چارچوب این کارو میکنن 🥺

اره تحقیق که درسته

من نامرد قبلیم کلییییی راجب ما تحقیق کردن تازه از یه سری ها دوبار تحقیق کردن 

ما تحقیق نکردین و اشتباه کردیم.

ولی سختمه بهم میگن یه ازدواج داشتی چرا جدا شدی و...

اره تحقیق که درستهمن نامرد قبلیم کلییییی راجب ما تحقیق کردن تازه از یه سری ها دوبار تحقیق کردن ما تح ...

فداسرت ،اینکه گفتی شکاک بوده مهم اینه نجات پیدا کردی شکاک بودن واقعا سخته 

نه عسلم چه ربطی داره،هر دختری چه اونی که جدا شده چه اون کسی که نامزدی نداشته، مهم اینه پاک باشه بقیش شعره

فداسرت ،اینکه گفتی شکاک بوده مهم اینه نجات پیدا کردی شکاک بودن واقعا سخته نه عسلم چه ربطی داره،هر دخ ...

اره خب مهمش اینه🤦‍♀️🤦‍♀️من دو هفته بعد از عقد به مشکل شدید خوردیم و نامه گرفتم از دادگاه برای جدایی و رفتیم مشاوره که تهدیدش کردن گفت فرصت بهش بده