2777
2789

بلد نیستم والا اولین بارم میخوام بفرستم🙁بعد بهم بگید اگر یه سری لباس باشه یه چیز شکستنی پول جدا میگیره از هرکدوم؟اون شکستنیه کوچولو باشه 

بله آدرس کامل  و کدپستی حتما  میخواد.شکستنی رو لابلای لباسها   جاسازی کن  نشکنه. ...

خودشوندمگه جاساز نمیکنن؟میدونین شما چه حدود میشه از اصفهان به تهران رو هم رفته ۳.۴ کیلو باشن یکی گفت ۱۵.۲۰ تومن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشوندمگه جاساز نمیکنن؟میدونین شما چه حدود میشه از اصفهان به تهران رو هم رفته ۳.۴ کیلو باشن یکی گفت ...

پیشتاز کنی فکر کنم بیشتر  میشه حدود ۳۰. 

اگر  وسیله قیمتی هست بیمه کن. به هرحال شکستنی رو خوب بسته بندی کنی خیالت راحتتره

یه شکلات خوری چوبی اندازش ۱۰ در ۱۰ سانتع خودم  تو جعبه بزارم یا خودشون میدن؟

خودشون  یک جعبه میدن کل وسایل رو بزاری. خودت خوب بسته بندی کن نشکنه. هزینه جعبه هم میگیرن