2777
2789

سلام دوستان چند وقت پیشا یکی از دوستام که زیاد هم باهاش صمیمی نیستم بهم زنگ زد گفت سلام خوبی و احوال پرسی ... بعد گفت یک ماهه ازدواج کردی پس شیرینی ازدواج کو چرا به من ندادی بعد گفتم که من خوب دعوت کردم برای جشن جشن ساده گرفتم بخاطرکرونا بعد گفت نه اینجوری نمیشه دعوتم کن تا بیام خونت برای شام بد منم روم نشد چیزی بگم گفتم باشه عزیزم هر وقت میخوای بیای بیا قدمت روی چشم گفت من عصر ساعت ۶ با بچه میام برای شام اونجا گفتم باشه خوب بیا قدمت روی چشم خلاصه من بلند شدم کلی دسر درست کردم کیک درست کردم واب  هویج بستنی ومیوه چایی که اصلاکاری به خوردنشون ندارم نوش جونشون اما

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه اومدن و منم پذیرایی کردم حتی شوهرم رفت بیرون تااینا راحت باشن بعد ازپذیرایی بلندشدم برم بساط شام وبزارم تادرست کنم که گرم باشه وتازه خواستم قرمه سبزی و مرغ وسیب زمینی  باسالاد وماست وسبزی و..درست کنم که گفت درست نکن زنگ بزن فست فودی فست فود بیارن هم راحت تره هم توزحمت نمیفتی گفتم باشه😑

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

😑گفتم چی میخورین گفت برامن یه پیتزا وازپسرشم پرسید گفت پیتزا وهمبرگر بازم چیزی نگفتم گفتم باشه خلاصه زنگ زدم دوتاپیتزاودوتا همبرگر بیارن بانوشابه ودلستر  بچشم ۴سالش بیشترنیست  کلی هزینه کردم نوش جونشون امااخرسربچش زد یکی ازمجسمه هام که ست یه دختروپسربود وهدیه بود ازهمسرم وزد شکوند چیزی نگفتم ولی تودلمم دیگه داشتم خودخوری میکردم گفتم مهمانه احترامش واجبه تحمل کن چیزی نگو زشت بشه بعد باکمال پررویی به هرچیزی توخونه دست میزد ونگاه میکرد یهو تواتاقم ست پیرهن وشلواری که تازه خریده بودم یباربیشترنپوشیده بودمش و دید گفت عع چه خوشکله گفتم قابلی نداره گفت حالا بگم میدی میدیش بهم ؟ گفتم باشه😐😐😐😑😑😑😑😑😭😭😭😭😭

بعد الان دوست صمیمی خودم که زنگ زد گفت میگم مگه فلانی اومدخونت گفتم اره چندروز پیشا گفت دراومدگفت رفتم خونش هیچی جلوم نزاشت شام بهمون یه فست فود دادزحمت نکشیددرست کنه ازبیرون گرفت یه لباس خواستم ازش بهم نداد مننننن سکته کردم به دوستم گفتم بخدادروغ میگه دوستمم کلی قسم که نری بگی بش برامنم شر بشه من بااین چیکارکنم بنظرتون بلاکش کنم ؟😑😭😐

چ پررو بود

خیلییییی برونگاه کن بقیشم تایپ کردم

😑گفتم چی میخورین گفت برامن یه پیتزا وازپسرشم پرسید گفت پیتزا وهمبرگر بازم چیزی نگفتم گفتم باشه خلاص ...

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😱😱😱😱😱😱😱

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔