2777
2789
عنوان

دوستم اومد خونم خورد زدشکوند برد وکلی خرج انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجدانا این استوری کذاشتن خیلی خیلی خز و‌ضایع است😅😅😅😅😅

قبول دارم ولی وقتی اسی نمیخواد راحت به طرفش حرف بزنه. از طرفی ام نمیخواد دوست صمیمیش و ضایع کنه. این استوری تنها راهشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شمارشو پاک نکن

بلاک کن که بفهمه بلاک شده.

ولی ممکنه فک کنه چون اومده خونت مثلا خسیسی و بلاک کردی که دیگه رفت وامد نکنیا. اینم  ر نظر بگیر. 

من نظرم اینه که یه جوری بهش بفهمون که به خاطر حرفاش ازش دلخوری و کات کردی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه ادم پر رو همه جا هست، شما یاد بگیر که رو در بایستی بیخود نداشته باشی. اما وجدانا شام رو قبل اومدن ...

عزیزم کی ساعت۵و۶درست میکنه؟من دوست دارم غذا گرم گرم باشه دم بیادهمون موقعه هرکس یجوره

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
عزیزم کی ساعت۵و۶درست میکنه؟من دوست دارم غذا گرم گرم باشه دم بیادهمون موقعه هرکس یجوره

ببین رفتار مهمونت بسیار بی ادبانه و‌زشت بوده، اون به جای خود!

منم نگفتم ادم باید از روز قبل غذا درست کنه بهد غذا رو‌گرم کنه! اما وجدانا ساعت شیش تازه بیاد قرمه سبزی و مرغ بار بذاره؟! 😅