2777
2789
شوهرم عمل نمیکنه فعلا دارم بهش گرمی میدم سیاه دونه و خرما شاید تاثیر گذاشت  بچه خواهرت چی بود ...

عزیزم شما تنبلیتون درمان کردین اخه من جدیدا اینطور شدم دکترم سه ماه مدروکسی داد وقتی میخوردم درماه دوبار پریود میشدم الان تموم شد اینماه پریود نشدم 14موعدم بود فعلا قصد بارداری ندارم ولی میخوام درمان کنم 

همون عزیرم...میگه نمیخوام کسی بفهمه عزیزم عملش سخته؟استراحت و بستری داشت؟

نه بخدا اصلا کسی نمیفهمه عملش سرپاییه کلا یه ربع بیست دقیقست

ما واس شمالیم شوهر ابجیم اومد بیمارستان میلاد تهران عمل شد شبش بستری بود فرداش خودش رانندگی کرد با ماشینشون اومدن شمال

کسی نمیفهمه اصلا

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تنبلیتون درمان کردین اخه من جدیدا اینطور شدم دکترم سه ماه مدروکسی داد وقتی میخوردم درماه د ...

گلم تنبلی درمان نمیشه فقط میشه کنترلش کرد

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
همون عزیرم...میگه نمیخوام کسی بفهمه عزیزم عملش سخته؟استراحت و بستری داشت؟

خب نگین به کسی برید ی شهر دیگه ی خونه کوتاه مدت اجاره کنید اونجا شوهرتون استراحت وعملش انجام بده به بقیه بگید رفتین مسافرت. یا اگه عمل کنه نگین برا چی عمل کرده مثلا بگید خدانکرده عمل اپاندیس یا سنگ کلیه یا ...

عزیزم شما تنبلیتون درمان کردین اخه من جدیدا اینطور شدم دکترم سه ماه مدروکسی داد وقتی میخوردم درماه د ...

من فقط یه دوره دارو و امپول استفاده کردم که همون ماه تخمکم خیلی خوب بود فولیکولم خوب شد ولی نشدم بخاطر مشکل همسرم دیگه ولش کردم هیچ دارو اینا نمیخورم جز متفورمین ..یه ماهی میشه از دارو گیاهی دارم استفاده میکنم

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹
خب نگین به کسی برید ی شهر دیگه ی خونه کوتاه مدت اجاره کنید اونجا شوهرتون استراحت وعملش انجام بده به ...

خونه ام پیش خانواده اشه نمیدونم چطور راضیش کنم عمل کنه دکترش گفته گرید ۲ اگه با دارو رفع نشد باید عمل کنه دیگه این نرفت آزمایش ببینه درست شدنشد

نه بخدا اصلا کسی نمیفهمه عملش سرپاییه کلا یه ربع بیست دقیقست ما واس شمالیم شوهر ابجیم اومد بیمارستا ...

عزیزم میدونی گرید چند بود عمل کرد؟