2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون عزیرم...میگه نمیخوام کسی بفهمه عزیزم عملش سخته؟استراحت و بستری داشت؟

شوهر منم عمل کرده هیچکس هم جز خودمون نمی دونه عملش چی بوده ولی گفتیم سنگ کلیه داشته عمل کرده اونجا یکی بود میگفت گفتیم باد فتق عمل میکنه 

صرفا لزومی نداره بگید عمل کرده یا اینکه گفتید راستشو بگید که دقیقا چیه

خدای منم بزرگه...
شوهر منم عمل کرده هیچکس هم جز خودمون نمی دونه عملش چی بوده ولی گفتیم سنگ کلیه داشته عمل کرده اونجا ی ...

همسرم من اب میخورهه بااجازه ننه اشه سخته راضیش کنم 

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹
از ابجیم برات پرسیدم شوهرش واریکوسل گرید یک بود رو به دو اما دوطرف یعنی هردو طرف واریکوسل داشت

اها ممنون عزیزم که پرسیدی واسه همسرمن یطرف اس گرید دو

اره عزیزم بچه اولمه،،تقریبا نه ماه تو اقدام بودم

خب خدا شکر عزیزم که جواب گرفتی مشکل نداشتبن عزیزم ممنون میشم جواب بدین چطور بعد ۹ماه باردارشدی البته اگه دوست داشتی بگو😘

خب خدا شکر عزیزم که جواب گرفتی مشکل نداشتبن عزیزم ممنون میشم جواب بدین چطور بعد ۹ماه باردارشدی البته ...

مشکل والا دکتر نرفتماونقدر دلم بچه میخواست ک خواسته خدا بود بعد نه ماه اقدام خدا بهم داد،،،شش ماه کلا هر دفعه پنج روز اینا پریود م عقب میافتاد این دفعه کلا بیخیال شدم شکر خدا این دفعه بی بی چکم مثبت شد هنوز ازمایش نرفتم