2777
2789

ولی خیلی دلم گرفت از حرف شوهرم 

منو شوهرم باهم مشکلی نداریم همو دوس داریم 

باردارم چند روز پیش با داداشو زنداداشم رفتیم سیسمونی خریدیم بعد خونمون دو خوابست یکیش که اتاق خواب خودمونه اون یکیشو وسایلشو چیدیم شوهرم یه کتابخونه داشت تو اتاق قبلش بهش گفته بودم اینو باید فعلا جمع کنیم چون واسه تختو کمد بچه جا نیست اونم سکوت کرد موقع چیدن کتاباشو مرتب گذاشتم داخل یه کارتن بسته بندی کردم با زنداداشم چون سنگین بود بعد شوهرم با داداشم بیرون بود اومدن اروم کشیدمش تو اتاق گفتم کتاباتو جمع کردیم عزیزم تا بعد زایمانم یه کتاب خونه دیواری میخریم میزاریمش دوباره 

یهو قاطی کرد صداشو برد بالا که واسه چی اینکارو کردی بخاطر یه بچه کل زندگیمون باید جمع بشه میخوای منم بزار سر کوچه جات بازتر بشه داداشم اینا از اتاق اومدن بیرون داداشم سعی کرد ارومش کنه ولی ول کن نبود اخرش گفت پشیمونم بچه دار شدم بچه میخواستم چیکار!!! انقدر ازین حرفش دلم شکستو ناراحت شدم که حد نداره این که جلوی داداشم حرمت نگه نداشت به کنار  اینکه گفت بچه زیادیه نابودم کرد! بعداز 8 سال بجه اوردم بارداری سختی داشتم انصاف نیست یه پدر این حرفو بزنه  از دیشب دارم اشک میریزم خیلی عذرخواهی کرد ولی من با وجود کینه ای نبودنم نمیتونم ببخشمش  هیجوره دیشب واسه اولین بار جدا خوابیدم اصلا دوس نداشتم کنارش باشم داداشم اینا دیدن این داره داد میزنه رفتن! اخه بخاطر چهارتا دونه کتاب!!؟ 

هی هم میگه ببخشید ولی دیگه الان به چه دردم میخوره؟ دلمو جلوی داداشم اینا شکست دیشب اومد بغلم کرد دستشو گذاشت رو شکمم گفتم دست به بچه ای که بخاطر بودنش پشیمونی نزن😢😢 حالم خیلی بده نگید چیز مهمی نیست هست بخدا 

حس میکنم پدر خوبی نیست دیگه محبتشو نمیخوام ...

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حس کرده توجه و محبتت از این به بعد با یه بچه  نصف میشه

مگه بچه کوچولوعه 😐🤣 البته مرد ها همیشه بچه میمونن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شاید حس کرده توجه و محبتت از این به بعد با یه بچه  نصف میشه

اخه بخاطر چهارتا کتاب؟! خب جا نبود بابام زحمت کشیده واسم سیسمونی خریده کلی هزینه کرده نمیچیدم؟ خودش باید شرایطو درک کنه با کلی ذوق چیدیم اومد حال همه رو ریخت بهم خودش دیده بود چقدر بهش محبت میکنم دیگه حسادت نداره! اونم به بچه خودش

اخه بخاطر چهارتا کتاب؟! خب جا نبود بابام زحمت کشیده واسم سیسمونی خریده کلی هزینه کرده نمیچیدم؟ خودش ...

عزیزم به دل نگیرمردامثل بچه ها میمونن حسودن حتی به بچشونم حسودی میکنن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
رفتتر ایشون درست نبوده‌ولی شماهم خیلی سخت نگیر.

بخدا نازک نارنجی نیستم خودشم میدونه با خیلی جیزا کنار اومدم ولی با این شکم تو این گرما با داداشم رفتم خرید با کلی ذوق چیدیم اصلا انتظار این برخوردو نداشتم خیلی دلم شکست داداشم بهش گفت بارداره یکم مراعاتشو بکن چیزی نشده بعدا جاتون بازتر میشه میزارید هی با صدای بلند میگفت نه هر کی بچه بیاره خره حالا داداشن خودش دوتا بچه داره!!

اخه بخاطر چهارتا کتاب؟! خب جا نبود بابام زحمت کشیده واسم سیسمونی خریده کلی هزینه کرده نمیچیدم؟ خودش ...

مردا تا بچه را نبینن دوسش نخواهن داشت ما یه بار تو بارداری بحث کردیم شوهرم بهم گفت به دنیا بیاد پیش من نیاد اما الان عاشق بچه امونه 

مگه بچه کوچولوعه 😐🤣 البته مرد ها همیشه بچه میمونن

دقیقا .من کشیدمش تو اتاق با لحن ارومو خوب گفتم که بین خودمون حلش کنیم کسی نفهمه شروع کرد دادو بیداد ادم35 ساله انقدر بچه؟!