2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا حنابندون ک شوهرم خرج نکرد ولی برا عروسی چرا نصفه خرجو خودش کرد بمن میگف چون تو دلت میخاد منم اون ...

کاش پدر و مادر پشتت بچه ها باشن

منم پدر شوهرم گفت عروسی بگیرید.کم سن بودیم شوهرم نداشت گفت میگیرم کادو برمیدارم ،میتونست بگیره خرج کردشو بعد بهش بدیم قبول نکرد منم گفتم عروسی نمیخوام.اما خواهرم برام لباس عروس کرایه کرد مامانم 50 نفر نزدیکارو دعوت کرد ب خرج خودش تا تو دلم نباشه .هیچ وقت محبت خانوادم و کم چشمی خانوادش یادم نرفت اما واقعا تاسف میخورم واسه روزایی ک بخاطر افکارم گریه کردم غصه خوردم عزیرم فراموش کن پیگیر حرفا نباش اوقات خودتو شوهرت و حروم نکن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
کاش پدر و مادر پشتت بچه ها باشن منم پدر شوهرم گفت عروسی بگیرید.کم سن بودیم شوهرم نداشت گفت میگیرم ک ...

برا شوهرم تعریف نکردم ک هی غر غر کنم ولی من خانواده خودمم در حقم کوتاهیع زیادی کردن مامانم جهازیو ک باید برام نخرید من جنوب ازدواج کردم اینجا هم رسم انچنانی برا جهاز ندارن کلا شانس نداشام

وقتی اونا راحت حرفشونو میزنن شما هم باید میگفتی با آرامش و بیخیالی حرفتون رو میزدید حرف بدی نیست&nbs ...

اخه حرف من خار چشمشون میش ولی حرف خودشون براشون ارزشمنده چند بار بهم میگفتن داداشم برات جهازتو خرید مامانم کم کاری کرد تو جهاز خریدن ولی خرید اما کم کم اونا میگفتن نه داداشمون میخره

برا شوهرم تعریف نکردم ک هی غر غر کنم ولی من خانواده خودمم در حقم کوتاهیع زیادی کردن مامانم جهازیو ک ...

خدا پشتت باشه خواهر.الهی خدا ب خودتو شوهرت بده تو و شوهرت پشت بچه هات باش😚از هر کوتاهی اونا درس بگیر.من مامانم خیلی کوتاهی از خانوادش دیده همرو مامان و بابام واسه ما جبران کردن الهی بتونم مث اونا باشم.ن که بگم خیلی پولدارن نه ولی خیلی وقتا از خودشون گرفتن کردن واسه من.

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم