2777
2789
عنوان

دخترم خیلی لاغره

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 29 پست
پسر من یک ماه شیر گاو خیلی وزنش رفت بالا قطعش کردم شیر بز بهش‌میدم.. سعی کن شیر طبیعی بدی و طی روز ب ...

میدونی یکم استرس دارم شیرگاو یابز چون پاستوریزه نیست حساسیت نزنه یا حالش بدنشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دکتر ببرش آزمایشات بده ببینن مشکل از کجاست طبق اون دارو و برنامه غذایی میدن ان شاء الله بهتر میشه. برو که قدشم حتما چک کنن قد خیلی مهتر از وزنه 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

پسر من یک ماه شیر گاو خیلی وزنش رفت بالا قطعش کردم شیر بز بهش‌میدم.. سعی کن شیر طبیعی بدی و طی روز ب ...

شیر بز رو چطوری میدی میجوشونی چقد میجوشونی بلد نیستم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

معجون دوست نداره اخر شب بهش بدی؟(شیر، موز، گردو، شیره)

برادر زاده من اخر شب میخوره، خوب شده وزنش

یا یه فرنی هست با زرده تخم مرغ و ارد و نشاسته اونم مزه خیلی خوبی داره معمولا خوششون میاد بچه ها

معجون دوست نداره اخر شب بهش بدی؟(شیر، موز، گردو، شیره) برادر زاده من اخر شب میخوره، خوب شده وزنش ی ...

فرنی که دوقاشقم نمی خوره،میدونی مشکل من اصلش راه رفتن بیش ازحدبچمه اصلانمی شینه،بعدسرهردندونی معذرت می خوام اسهال میشه تایه دندون درمیاره اسهال میشه،ولی شیرموز یاآب میوه هارومیخوره