2777
2789
عنوان

بچه ها کیا آسپرین میخورن؟؟؟

1350 بازدید | 10 پست

Asa80 با کاردیوسپرین فرق داره؟

من همیشه asa 80 میخورم الان برام گرفتن روش نوشته کاردیوسپرین ۸۰  زیرش نوشته اسپیرین. 

فرق داره اینا باهم؟

باردار هم هستم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اسپرینه اسم شرکتشه ،ب اسم ریزش توجه کن

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

فرقی ندارن

منم میخورم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نمیدونم عزیزم 

شما برای چی میخورید؟

من برای درد پشت سرم دکتر داده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

نه فرقی نداره 

ولی آسپرین بچه ۸۱ پارس دارو به تایید دکتر ها مطابق آسپرین بایر آلمان ساخته میشه و با کیفیته . 

دکتر من که خیلی روی ۸۱ بودن و پارس دارو بودنش تاکید داشت .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
نه فرقی نداره  ولی آسپرین بچه ۸۱ پارس دارو به تایید دکتر ها مطابق آسپرین بایر آلمان ساخته میشه ...

اخه اون asa 80 اصلا روش ننوشته آسپیرین. 

میگم نکنه این کاردیسپرین بزرگسال باشه؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
اخه اون asa 80 اصلا روش ننوشته آسپیرین.  میگم نکنه این کاردیسپرین بزرگسال باشه؟

عزیزم ASA آسپرینه دیگه 

حالا دلت راحت نیست همون که گفتم بگیر 

۸۱ آسپرین بچه است 

۸۰ بزرگسال 

در این مورد خاص دوز بچه ها بالاتره پس بزرگسالش هم ضرر نداره یه کوجولو ضعیفتره 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .