2777
2789

واقعا زن ها خیلی راحت و با کمی صبوری میتونن مرد هارو با نظرات خودشون موافق کنن و مرد شون رو آروم و سر به زیر کنن، ولی متاسفانه رفتارهای ما خانم ها خیلی اشتباهه ولی بازم میزاریم تقصیر مرد هامون و کلی فحش و بد و بیراه نثارشون میکنیم، به نظرم همه چیز دست زنه، پس یکم روی رفتارهامون کار کنیم تا شوهری مهربان و آروم داشته باشیم، حتما ترفندهای همسرداری رو توی زندگی مون عملی کنیم

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی ک ما داریم یه زن  کم خرج و بیخیال میخاد ک کاری ب کارش نداشته باشه وراحت عشق حالشو بکنه&nbs ...

👍

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
مردی ک ما داریم یه زن  کم خرج و بیخیال میخاد ک کاری ب کارش نداشته باشه وراحت عشق حالشو بکنه&nbs ...

تو با سیاست زنونگی میتونی به راحتی هم خریدت رو بکنی و هم شوهرت توی مشتت باشه

اینا واقعا تجربیات زندگیمه و از توی کتاب نخوندم

تو با سیاست زنونگی میتونی به راحتی هم خریدت رو بکنی و هم شوهرت توی مشتت باشه اینا واقعا تجربیات زند ...

مثلا

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
مثلا

مهم ترین چیز گذشت و اهمیت دادن به نیاز همسرت هست، وقتی پشت سر خانواده ات حرف میزنه(این چیزیه که زیاد دیدم) تو سکوت کنی و خیلی جاها حق بدی بهش چون اگه طرفداری خونوادتو بکنی احساس میکنه ارزشی برات نداره، پس چرا برا کسی که ارزش نداره باید خرج کنه، و اینکه یه عالمی یه دفعه میگفت یه کاری کن شوهرت دولا دولا راه بره و نتونه صاف بایسته یعنی انقدر کمر شوهرت رو خالی کن😉 که اصلا نتونه به چیزای بد و ... فکر کنه، گذشت توی زندگی من خیلی تاثیر گذاشته عزیزم و شوهرم رو خیلی آروم کرده

به ما هم یاد میدی گل قشنگم؟

اره عزیزم، من این پیام رو برای یکی فرستادم برای شما هم میفرستم

مهم ترین چیز گذشت و اهمیت دادن به نیاز همسرت هست، وقتی پشت سر خانواده ات حرف میزنه(این چیزیه که زیاد دیدم) تو سکوت کنی و خیلی جاها حق بدی بهش چون اگه طرفداری خونوادتو بکنی احساس میکنه ارزشی برات نداره، پس چرا برا کسی که ارزش نداره باید خرج کنه، و اینکه یه عالمی یه دفعه میگفت یه کاری کن شوهرت دولا دولا راه بره و نتونه صاف بایسته یعنی انقدر کمر شوهرت رو خالی کن😉 که اصلا نتونه به چیزای بد و ... فکر کنه، گذشت توی زندگی من خیلی تاثیر گذاشته عزیزم و شوهرم رو خیلی آروم کرده

وقتی همسر من میفهمه که خانوادش از روی بی عقلی کاری میکنند ولی بازم ازشون طرفداری میکنه ودل ادم را میشکونه چه واکنشی نسبت بهش انجام بدم .خستم کرده طرفداری بی جا چون خدا وپیامبر گفته احترام پدر ومادر واجب هست.طرفداری از زن دادش بی تربیت وبی فرهنگش 

افسوس که بی فایده فرسوده شدم...
تو با سیاست زنونگی میتونی به راحتی هم خریدت رو بکنی و هم شوهرت توی مشتت باشه اینا واقعا تجربیات زند ...

حق باشماست منم تجربهای زیادی روی شوهر و پدر و برادرم دارم ولی باید بگم همه چیز بستگی ب ذات ادمها و انعطاف پذیری طرف مقابل داره

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚