2777
2789

روتین پوستی ندارم چیزای سبک پیشنهادبدین♥

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی چند روز پیش گفته بود ویتامین سی که از قرص جوشان میخورده تاثیر داشته زیاد 😐

راست و غلطشو نمیدونم

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
ژل پانژل بزن بعد دو روز خوب میشه فقط ضدافتاب بزن جاش نمونه

چ ضدآفتابی

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

چن تا سفید آب و پودر کن 

بریز تو ی شیشه 

روش گلاب بریز

هم بزن تا بصورت یکنواخت در بیاد 

ن خیلی شل بشه ن خیلی خمیری 

ی قوامی داشته باشه

هربار ک میری حموم یکم بردار و با دستت بمال ب صورتت 

عمیق بکشش رو پوستت جوری ک انگار داری با دستت کیسه میکشی

بعدش با آب بشور 

بعد با صابون یا شامپوی مخصوست صورتتو بشور و اجازه بده کف یدیقه رو پوستت بمونه و ماساژش بده

واسه من خیلی جواب میده 

عالیه

اگ پوستت چربه حتما شبا بشور صورتتو با فیس واش یا میسلار واتر تونر آبرسان ویتامین سی

اینا رو نمیدونم از چه مارکی بگیرم

ژل کلیندامایسین هم من شب میزنم تا صب 

صبح میشورم

بعد اصلاح هم میزنم

قیمتشم کمه 

از داروخونه گرفتم فک کنم ۶ تومن 

از پنکک و کرم پودرم استفاده نکن

ضد آفتاب استفاده کن

ژل کلیندامایسین هم من شب میزنم تا صب  صبح میشورم بعد اصلاح هم میزنم قیمتشم کمه  از دار ...

ضدآفتاب چ مارکی