2777
2789
عنوان

جهیزیه🙁

396 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من وسایل برقیمو نقریبا گرفتم و الان وسایل پذیرایی آشپزخانه و اتاق خواب و.... مونده که  قسمت سنگین اون خرید فرشم میشه 

الان ۴ ساله که عقدیم و الانم شوهرم گفته تا چند ماه دیگه عروسی کنیم اما خانوادم هیچ پولی ندارن که بقیه جهیزیه ی منو بدن و منم نمیتونم به شوهرم بگم 

چیکار کنم من با این وضعیت 

خیلی چیزای خرده ریز مونده و من فقط وسایل برقیمو با وامم گرفتم و قسطی   دیگه هیچی ندارم 

شوهرمم داره با قسط و قرض یخچال میخره و سرویس چوب  

خانوادمم ی مشکلی براشون پیش اومده که تا زمانی که حل نشه نمیتونن کاری برای من بکنن و یکساله درگیر این موضوع هستن و همسرمم صبر کرد ولی هنوز حل نشده الانم خانوادم موافق عروسی من نیستن چون شرایطشو ندارن که جهیزیه به من بدن  

منو همسرمم خیلی سختمون شده ۴ ساله عقدیم و الان انقدر مشکلات و جر بحث های خانوادگی داریم که دیگه نمیشه توی این شرایط موند امکان داره این اختلاف ها مارو به طلاق برسونه  پس تصمیم گرفتیم بریم سر زندگیمون 

من الان چیکار کنم ؟🥺🥺🥺 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

ایشالابخوشی بچینی توخونتوب خوشی استفادشون کنی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همین وسایلی که هست زندگی رو شروع کنید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
به شوهرت بگو دیگه

چی بگم ؟

خودش میدونه شرایط مارو 

ولی اون بنده خدا هم ۴ ساله منتظره 

الانم داریم از عقد طولانی به مشکل میخوریم وگرنه بازم میشد صبر کرد 

با همین وسایلی که هست زندگی رو شروع کنید

منم همین قصد و دارم ولی وسایل ضروری شروع ی زندگی رو ندارم من توی این چهار سال فقط یخورده برقی گرفتم 

منم همین قصد و دارم ولی وسایل ضروری شروع ی زندگی رو ندارم من توی این چهار سال فقط یخورده برقی گرفتم& ...

چی نداری مثلا؟

من خودم خیلی ساده شروع کردم

اتفاقا دو سه روز قبل تو پیجمم نوشتم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
سخت نگیرید هرچی گرفتین برین سر زندگیتون

خوب خیلی چیزا برای ی شروع زندگی کم دارم میشه ی جوری جمع و جورش کرد ولی هر راهی میگم خانوادم سنگ جلوی پام میندازن و میگن نمیشه

لطفا دعا کنید از این مرحله سخت بگذرم 

ب نظر من جهزیه وظیفه خانواده عروس نیست یه لطفی میکنن و درحد توان شون یه چیزایی میخرن

وظیفه شوهرته بخره

الانم سعی چیزایی ک واجب تره بخری زندگی تو شروع کنی مثلا بدون مبل و تخت هم میشه زنذگی کرد به جای سرویس چوب برگو شوهرت اجاق‌گاز و یخچال و چیزای واجب تر بخره 

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
سخت نگیرید هرچی گرفتین برین سر زندگیتون

بخدا سخت نمیگیرم من به خانوودم میگم ساده باشه فقط بگیرید من بتونم ی زندگی و شروع کنم و جلوی شوهرم و خانوادش آبرومون حفظ بشه

فعلا چیزایی ک لازمه بخر خودمم فقط وسایلی ک لازم بود گرفتم بعدا دستمون پرشد میخرم همه ک ازاول همه چی ...

وسایل ضروری رو لطف میکنی لیست بدی بهم هرچی که صروری تره به غیر از برقی ها  

از اتاق خواب و آشپزخانه و پذیرایی و .... ضروری هارو لطفا بگو