2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه تقصیر زنشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که مرد هستش میگه  ولی من اینجا از خیلی خانما شنیدم هرکی بهش خیانت شده میگن حتما کم گذاشتی 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

غذاهای مامان من خوشمزه باشه من زیاد بخورم چاق بشم بگم مامان مقصر تویی !!! 

چه توجیه های مزخرفی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مردا دوس دارن عشق و حال کنن و همه تقصیرا و بدیارم ربط بدن به خانما خودشون راحت به کارشون برسن که توی جامعه مردسالار ما که مردارو باور دارن و همه طرف مردن قشنگ این قضیه تحقق یافته

.

فقط یک دلیل داره زن یا مردی که خیانت میکنه زیر دست یک پدرومادر هرزه بار اومده فقط همین بعدم ملت زبونشون درازه زن کم گذاشته واسه شوهرش درصورتیکه خونش کثیفه 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

مردا خیلی بهونه میارن خیلی پررو هستن،،،،،ولی واقعا چک کردن زیاد از طرف زن،،مرد رو دیوونه میکنه،،،،،شوهر من خیلی باهام خوبه عاشق منه ولی هر وقت خونه نباشه من زیاد زنگ بزنم بهش چکش کنم دیوونه میشه ،،،،،،،،،درسته مردا جنسشون خرابه ولی یه طرفه هم نباید به قاضی رفت

توقع داری مرده بیاد بگه من یه عوضی خیانتکارم؟ معلومه که میگه تقصیر زنم بود، نیازم براورده نمیشد، شکاک بود. کدوم مرد بعد از خیانت اشتباهشو گردن میگیره؟ اون اصلا اگه میفهمید مسؤلیت پذیری چیه و مسوولیت کارش رو قبول میکرد، هیچ وقت تعهدش رو زیر پا نمیذاشت