چند روز پیش یه اقایی که به زنش خیانت کرده بود و بعد چند سال زندگیشون برگشت ولی باز شک و دو دلی بود تو زندگیشون به زنش گفت بخاطر پیگیریا و چک کردن مدام من از طرف تو بود که زندگیمونو بهم ریخت
غذاهای مامان من خوشمزه باشه من زیاد بخورم چاق بشم بگم مامان مقصر تویی !!!
چه توجیه های مزخرفی
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مردا دوس دارن عشق و حال کنن و همه تقصیرا و بدیارم ربط بدن به خانما خودشون راحت به کارشون برسن که توی جامعه مردسالار ما که مردارو باور دارن و همه طرف مردن قشنگ این قضیه تحقق یافته
فقط یک دلیل داره زن یا مردی که خیانت میکنه زیر دست یک پدرومادر هرزه بار اومده فقط همین بعدم ملت زبونشون درازه زن کم گذاشته واسه شوهرش درصورتیکه خونش کثیفه
دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست
مردا خیلی بهونه میارن خیلی پررو هستن،،،،،ولی واقعا چک کردن زیاد از طرف زن،،مرد رو دیوونه میکنه،،،،،شوهر من خیلی باهام خوبه عاشق منه ولی هر وقت خونه نباشه من زیاد زنگ بزنم بهش چکش کنم دیوونه میشه ،،،،،،،،،درسته مردا جنسشون خرابه ولی یه طرفه هم نباید به قاضی رفت
توقع داری مرده بیاد بگه من یه عوضی خیانتکارم؟ معلومه که میگه تقصیر زنم بود، نیازم براورده نمیشد، شکاک بود. کدوم مرد بعد از خیانت اشتباهشو گردن میگیره؟ اون اصلا اگه میفهمید مسؤلیت پذیری چیه و مسوولیت کارش رو قبول میکرد، هیچ وقت تعهدش رو زیر پا نمیذاشت