داداشت دیگه زیادی داره سخت میگیره ب خودش این حرفا چیه،خیلی ها از یکی خوششون اومده حالا ب هر دلیلی بهم نرسیدن
خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
داداشت دیگه زیادی داره سخت میگیره ب خودش این حرفا چیه،خیلی ها از یکی خوششون اومده حالا ب هر دلیلی به ...
کلا پسر حساسی هستش
اولین باری بود که با یه دختر حرف میزد و... دیدش به عنوان ازدواج بود به ما گفته ولی به دختره چیزی نگفته بود حس میکنم اینده اش رو با طرف دیده بود فعلا که اجازه خواستگاری رفتن و اشنا کردن به ما نداده
کلا پسر حساسی هستش اولین باری بود که با یه دختر حرف میزد و... دیدش به عنوان ازدواج بود به ما گفته ...
سخت گرفتن بیش از حد آدمو مریض میکنه،من هر کی تو گذشته عشقم بوده رو میدونم و کنار اومدم آدم باید واقع بین باشه
خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️