2777
2789
عنوان

پسری که قبلا عاشق یکی بوده

4239 بازدید | 30 پست

بنظرتون پسری که قبلا عاشق یکی بوده و از مدت قطع رابطه شون یکی دوسالی گذشته باشه برای ازدواج مناسب هستش؟ 

بهم نرسیدن نه اینکه نخان مشکلاتی سر راهشون بود اون دختر خانوم هم ازدواج کرده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم...من که هیچ وقت دلم راضی نمیشه🥺 عشق خیلی موندگاره...همش میترسم تو یادش باشه

احتمالا مثل خیلیا باید بگم

گذشته مال گذشته است

ولی گذشته شکل دهنده هویت ادمه نمیشه گفت تاثیر نداره شمام حق داری بترسی 

داداشت دیگه زیادی داره سخت میگیره ب خودش این حرفا چیه،خیلی ها از یکی خوششون اومده حالا ب هر دلیلی بهم نرسیدن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
اصلن اصلن به هیچ وجه این کارو نکن  عشق فراموش نمیشه ..اگه پسره خیلی دختره رو دوست داشته عمرن ت ...

تاپیک هات رو دیدم که در این مورد گریه نوشته بودی 

این داداش منم بعد یک سالی هنوز می‌بینیم چشماش قرمزه کلی ویس تو تلگرامش ضبط کرده و... 

نمیدونم چرا اینجا پس به دختری که عاشق یکی بوده یا دوستش داشته میگن ازدواج کن ولی برای پسرش میگن نکن؟ 

داداشت دیگه زیادی داره سخت میگیره ب خودش این حرفا چیه،خیلی ها از یکی خوششون اومده حالا ب هر دلیلی به ...

کلا پسر حساسی هستش

اولین باری بود که با یه دختر حرف می‌زد و... دیدش به عنوان ازدواج بود به ما گفته ولی به دختره چیزی نگفته بود حس میکنم اینده اش رو با طرف دیده بود فعلا که اجازه خواستگاری رفتن و اشنا کردن به ما نداده 

یه دختر خوشکل خوبی براش پیدا کن عکسشو نشون بده این حرفا یادش میره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخه دنبال دختر خوشگل نیستش اون دختره هم خوشگل نبودش فقط مهربون و صبور بودش تحصیلات خوبی داشتش و درک خوبی هم داشتن

کلی اختلاف قد داشتن ولی میگفت برا قدش باهاش نیستم و... کلا ملاکش ظاهری نبود 

کلا پسر حساسی هستش اولین باری بود که با یه دختر حرف می‌زد و... دیدش به عنوان ازدواج بود به ما گفته ...

سخت گرفتن بیش از حد آدمو مریض میکنه،من هر کی تو گذشته عشقم بوده رو میدونم و کنار اومدم آدم باید واقع بین باشه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️