احتمالا مثل خیلیا باید بگم گذشته مال گذشته است ولی گذشته شکل دهنده هویت ادمه نمیشه گفت تاثیر نداره ...
آره میدونم...همه یه گذشتهای داشتن بلاخره...ولی بعضیا واقعا فراموش میکنن...بعضیا همچنان به یاد طرف میمونن....حتی گاهی مقایسه هم میکنن....من اگه مطمئن بشم که طرف دیگه هیچ تعلقی به اون عشق سابقش نداره...کلا قلبش خالی شده...آره قبولش میکنم...چون اعتقاد دارم که آدم فقط یبار عاشق نمیشه...عشق دوم حتی خیلی قدرتمندتر از عشق اول میشه...چون باعث میشه اعتماد رفته یه نفر برگرده..
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی مشکلی ندارید و یاد خاطراتتون نیفتید؟ همسرتون میدونه و مشکلی نداره؟ اره حس میکنم به خودش ...
ما فعلا فقط دوستیم،نه اصلا مشکلی ندارم حتی با یکی از خاطراتش پا به پاش اشک ریختم
بهش بگو جهان در حال تغییره و با این تغییر باید هماهنگ بشی وگرنه بیمار میشی
خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
یه چی بگم شاید تعجب کنی دختره تو عقد بودش وقتی با هم صحبت میکردن داداشم الان فقط ناراحته اشک میریز ...
بهش بگو ولش کن همه چی هرچی ازش داری پاک کن ک فایده ای نداره ابجی لطفا تاپیک منو بخون تاپیکای قبلیمو متوجه میشی من چی میگم ه کاری نمیشه کرد خب باید فراموش کرد فقط مثلا با سر کار رفتن
خب درسته هرکسی یه گذشته ای داشته ولی خب برا همه یه میزان تاثیر نداره بخاطر فراموش کردن ...
نه خب چرا مستقیم اینجوری بگه...بگه بخاطر گذشتهای که داشت اذیتم میکرد...
اول تکلیفش رو با خودش روشن کنه و یواش یواش تمام یاد و خاطره اون دختر رو از ذهن و قلبش محو کنه..روبه راه بشه...بعد دوباره سعی کنه علاقهمند بشه...همه آدما که شبیه به هم نیستن...من خودم 3..4..سال طول کشید تا گذشتم رو فراموش کنم ..حتی با دیدن اون آدم هم هیچ حسی تو وجودم زنده نمیشه...خیلی حس خوبیه واقعا...اینکه آدم بگه فراموش نمیشه رو قبول ندارم...اگه نمیشه یعنی خود اون آدم نمیخواد..به داداشت بگو خودت باید بخوای
تاپیک هات رو دیدم که در این مورد گریه نوشته بودی این داداش منم بعد یک سالی هنوز میبینیم چشما ...
واس دختر پسر فرقی نداره
دخترا هم یادشون نمیره ..ازدواجمکنن با چند تا بچه ولی همیشه تو قلبشون ب یاد اونی ک عاشقش بودن هستن ..
روزی ۱۰۰تا پیک اینجوری هست ..
ولی خانما راحتر کنار میان و خودشون مجبور میکنن..ولی آقایون مثل خانما نیستن..وقتی مردی عاشقانه کسی رو بخاد.یا بهش میرسه یا اگه نرسه هیچ وقت نمیتونه عاشق بشه و مجبوری زندگی میکنه ولی عرشت گیرش بیاد برمیگرده