2777
2789

دیروز خونه مامانم بودتو نی نی سایت بودم نگو این دیده بعد برگشته میگ می می سایته چیه چجوری پیداکنم چجوری برم توش منم یجوری دس بسرش کردم بعد از بهش وای فای دادم بعددوبارع خاس دیدم شارژ گوشیم ۱ درصد گوشیمو خاموش کردم گفتم خاموش شد گذاشتم رو اوپن مامانمم خاب بود رفتم خونه مامابزرگم بعدشم ۱ ساعت دیگ اومدم خونه مامانم دیدم چسبیده ب اوپن رنگش پرید حواسم نبود ب گوشی اصلا خلاصه شبم اومدم خونم گوشیمو خاسم روشن کنم بزنم شارژ دیدم ۳ درصد دارع اعصایم خورد شده اون روشن کرده نگاه کرده چیکارکنم توواتساپ بهش پیام دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز نداره مگه گوشیت

گاه دلم میگیرد، از حرف هایی که در شانم نیست، از صداقتم که هیچکس لایق آن نیست...گاه دلم تنگ میشود، برای وعده هایی که میدانستم نیست، اما برای دلخوشیم کافی بود...گاه دلم میگیرد از سادگی هایم،. گاه دلم میسوزد برای وفاداری هایم...گاه دلم میسوزد برای اشکهایم،.گاه دلم میگیرد از روزگاری که در آنم... انقدر صبور بوده ام ، آنقدر تحمل کرده ام ، که خستگی های عمرم روی قلبم سنگینی میکند، هیچکس هم مدال افتخار صبوری بر گردنم نیاویخت ،،، من فقط گرفتار یک عادت لعنتی شدم که در چشم دیگران وظیفه ای بیش نبود، و چقدر دیر فهمیدم صبوری که از حد بگذرد باران حماقت بر سرت آوار میشود..................این نبود آنچه در انتظارش بودم💔

چه بیشعور اصلا رمز نداشته باشه بیخود کرده فضولی کرده

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

چه فضوله

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم

حالا چیا نوشتی ازش😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

پیام بده بگو فکر نکن نفهمیدم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

استارتر نترس اگه واقعا آشنایی نداشته باشه با سایت نتونسته پستهات ببینه

از اون چیزی نیس فقط نمیخاسم بفهمه تواین سایتم بعدشم باگوشیش از رو عکسام عکس میگیره😐بعدم میره چت هام ...

چه بی فرهنگه چرا کات نمیکنی باهاش