2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونین همو فراموش کنین؟ دل بکنین؟ طلاق به همین راحتیا نیست

دیگه حتما میتونن 

فک میکنم بجای این سوالا اگه میتونیم راهنماییش کنیم نصبت به سؤالش 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
شما باید برید درخواست طلاق بدین اونوقت برای همسرتون دادخواست میره بعد با هم احضارتون میکنن و...

برای توافقی هم من باید برم درخواست بدم؟ مگه نباید هردو بریم؟

مگه میشه دو نفر که همو دوست دارن در یک لحظه تصمیم بگیرن که دیگه همدیگرو دوست نداشته باشن؟ مگه میشه؟ بنظرم یکی از دونفر رابطه با رفتارش دیگری رو مجبور به رفتن می‌کنه. هیچ طلاقی توافقی نیس💔

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گاهی وقتا آدم توی زندگی توی شرایطی قرار میگیره که بدترین تصمیمی کههیچوقت حتی بهش فکر نمیکرده واسش میشه بهترین تصمیم،،،اما تا جایی که امکانش هست نکنین اینکارو به دلایل زیاد عرض میکنم،،،راه حلهای خیلی بهتری وجود داره،این راه حل نیست،در واقع پاک کردن صورت مساله است،...برای آرامش و خوشبختیتون دعا میکنم،موفق باشید