سلام خانوما
الان تقریبا چهار ماه و سه هفتمه. یه پسر سه ساله دارم.شوهرم بخاطر کرونا همون اوایل که اوضاع خراب بود کارشو که مغازه داشت از دست داد کلی ضرر کردیم فقط تونستیم با پولی که موند ماشین بخریم.الان پدر شوهرم کمی کمک میکنه و شوهرم ارز دیجیتال کار میکنه ...بدون کمک پدرشوهرمم خداروشکر از پس مخارج برمیایم.شوهرم میخواست بره اسنپم کار کنه گفت نرو کرونا نگیری ما باز ازتو بگیریم اجاره مغازه ای که دارم تو بگیر. که مستقیم میره قسط وام خونگیمون. الان که شرایط ارز جالب نیس ولی در کل ما سود خوبی داشتیم. مادرشوهرم بعد از اون اتفاق چندین دفعه مستقیم گفته حواستون باشه دیگه بچه نیارید تو این وضع.منم مستقیم میگفتم اتفاقا بفکریم دوس دارم بچه هام پشت سرهم باشن.دوتا با تفاوت سنی کم.من پسر اولم و دو ماهگی با تشکیل قلب خبر دادم که خیلی ذوق کردن.اما اینبار هردفعه اومدم حرفش و بندازم خبر بدم از خوبی های بچه دوم داشتن بگم مادرشوهرم اصصصصلا مشتاق نشد ادامه بدم حرفو عوض میکرد.هنوز خبر ندارن هیچکدومشون ولی همه خانواده خودم درجریانن و خیلی خوشحال. شوهرم میگه بذار شیش هفت ماهگی بگو شاید تا اونموقع شرایطمون بهتر بشه .زودتر بگی غر غر میکنن و خوشحال نمیشن بخاطر اوضاع کار .... حالا بنظرتون دیگه اونموقع خیییییلی دیر نیس واسه گفتن؟؟؟ دشمنم نمیشن ؟؟؟؟ 😉