سلام،من اواخر هفته پنجم بارداریمه،امروز روز سومیه گه لکه بینی دارم،بیشتر قهوه ای بود و از اول با لخته ولی الان خون تازه هم دیدم،وقت سونوگرافیم فرداست،
اگه تا فردا هیچ کار نکنم خطرناکه؟
دکتر گفت تا معلوم نشه جنین سالمه یا نه نباید شیاف بذارم😢 😣
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
عزیزم بیمارستان ابن سینا تو اریاشهر دارن سونو اورژانسی برو من خودم موقع سقطم توی صبح روز دوازده فرور ...
اخه دکتر گفت اگر خونریزیت شدید شد برو اورژانس،الان برم اورژانس چی بگم؟
در حد لکه...
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
اخه اینجایی ها کخ دکتر نیستن و خدا که اینا الکی میتزسونتد بخدا منم خون ریزی داشتم و دفع لخته و ...
میدونم دست خداست،اگر بدونمم الان جنینم سالمه یا نه،بالاخره به امید خدا یه جوری باهاش کنار میام،
ولی همش نگران این دو سه روزم که هنوز نرفتم،میخوام بدونم موثره تو نتیجه یا نه...؟
عزیزم دیگه خونریزی شدید که منج به سقطه🤨به نظرم یه سونو بده
ممنونم به خاطر راهنماییتون💐 🌸
یه اون بزرگی داره پیدا کن حتما برو اصلا بی خیال نباش امید خدا چیزی نیست
هرچی گشتم نبود!
فقط و فقط یه جا تونستم پیدا کنم،
حتی بیمارستانای تخصصی زنانم گفتن تا دوشنبه نیستن!
میدونم دست خداست،اگر بدونمم الان جنینم سالمه یا نه،بالاخره به امید خدا یه جوری باهاش کنار میام، ولی ...
عزیزم خودت میگی دست خداست همه چی من جوری خون ریزی داشتم که یهو همش میریخت تو شلوارم بخدا بعضی ها حالتشونه نترس ولی اگه میتونی تماس داشته باش با شوهرت بعدم الان پنج هفته ای و تو هشت تازه میبینند قلب تشکیل شده یان