2777
2789
عنوان

لکه بینی همراه لخته هفته پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 106 پست
😔😔 اگر هنوز سقط نباشه،فرق میکنه امروز برم یا فردا؟

هنوز که سقط نشده ولی اینام علایم سقطه 

من خودم قبلا اینطوری بودم بعد دو هفته ام سقط کردم

چرا فایده داره اگه بری و جنین سالم باشه و تشکیل شده باشه دارویی چیزی نصرف میکنی شاید جلوش گرفت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیمارستان ابن سینا تو اریاشهر دارن سونو اورژانسی برو من خودم موقع سقطم توی صبح روز دوازده فرور ...

اخه دکتر گفت اگر خونریزیت شدید شد برو اورژانس،الان برم اورژانس چی بگم؟

در حد لکه...

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
بعضی بیمارستان ها دارن کدام شهری

مشهدم

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
اخه دکتر گفت اگر خونریزیت شدید شد برو اورژانس،الان برم اورژانس چی بگم؟ در حد لکه...

بنظرم زنگ بزن ب دکتر بپرس ولی استراحت کن تا فردا فردا برو

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
اخه اینجایی ها کخ دکتر نیستن و خدا که  اینا الکی میتزسونتد بخدا منم خون ریزی داشتم و دفع لخته و ...

میدونم دست خداست،اگر بدونمم الان جنینم سالمه یا نه،بالاخره به امید خدا یه جوری باهاش کنار میام،

ولی همش نگران این دو سه روزم که هنوز نرفتم،میخوام بدونم موثره تو نتیجه یا نه...؟

عزیزم دیگه خونریزی شدید که منج به سقطه🤨به نظرم یه سونو بده

ممنونم به خاطر راهنماییتون💐
🌸

یه اون بزرگی داره پیدا کن حتما برو اصلا بی خیال نباش امید خدا چیزی نیست

هرچی گشتم نبود!

فقط و فقط یه جا تونستم پیدا کنم،

حتی بیمارستانای تخصصی زنانم گفتن تا دوشنبه نیستن!

میدونم دست خداست،اگر بدونمم الان جنینم سالمه یا نه،بالاخره به امید خدا یه جوری باهاش کنار میام، ولی ...

عزیزم خودت میگی دست خداست همه چی من جوری خون ریزی داشتم که یهو همش میریخت تو شلوارم بخدا بعضی ها حالتشونه نترس ولی اگه میتونی تماس داشته باش با شوهرت بعدم الان پنج هفته ای و تو هشت تازه میبینند قلب تشکیل شده یان

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید