2777
2789
عنوان

میشه لطفا ی راه حل بهم بدین

142 بازدید | 20 پست

من و همسرم ساله ک عقد کردیم...

واقعا خیلی بهمون سخت گذشت...

دیگه خسته شدیم میخوایم بریم تو خونه ی خودمون

هیچ سرمایه ای نداریم

تنها سرمایمون وام ازدواجه

هیچ کسی روهم نداریم ک ضامنمون ش

واقعا اگه واممون سوخت بره بدبخت میشیم..

تورو خدا بگین چیکار کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام خیلی داره فشار میاره...داعم میگه وامتونو گرفتین...جهیزیت امادسا

خب بابات مقصرنیس ک رو چ حساب داماد شده اخه پس کجاببرتت

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....

من سه سال و نیم عقد بودم .اصلا هم فکر نبودن به زور میخواستن مجبورم کنن برم ماه عسل دیگه جونم به لبم رسیده بود گفتم تا یکم یا عروسیمه یا طلاق هشتم عروسی کردیم همه کاراش هم خودم کردم یکی نیومد کمکم وقتی هم جشن قشنگ شد برا همه کلاس میزاشتن 

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
ازاده شغلش

درامد نداره؟ پشتوانه نداره؟ سرمایه یاپس اندازی نداره؟ رو چ حساب زنش شدی...؟ ببخشید ولی بنظر من پدرت مقصر نیس میترسه دامادسرخونه بشه

من سه سال و نیم عقد بودم .اصلا هم فکر نبودن به زور میخواستن مجبورم کنن برم ماه عسل دیگه جونم به لبم ...

وای وای وای...عینه خونواده شوهره منن ک...نکبتا فقد بلدن پسر پس بندازن...زیر باره همه ی مسعولیتاش شونه خالی میکنن

درامد نداره؟ پشتوانه نداره؟ سرمایه یاپس اندازی نداره؟ رو چ حساب زنش شدی...؟ ببخشید ولی بنظر من پدرت ...

درامد داره...درامدشم خیلی خوبه...پس اندازم ۲۰ ۳۰ ملیون بیشتر نداره..قراره باش عروسی بگیریم...واقعا خیلی عاشقش بودمو هستم

درامد داره...درامدشم خیلی خوبه...پس اندازم ۲۰ ۳۰ ملیون بیشتر نداره..قراره باش عروسی بگیریم...واقعا خ ...

عروسی ب چ دردت میخوره پاشوبرو اتلیه باهاش ۴تاعکس بگیرو تمام دختر