2789
عنوان

فروشنده عوضی مسخرررم کرد جلو شوهرررم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 222 پست

نه بابا با شما نبودن صد در صد توو گوشيشون چيزي نشون دادن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی حق نداره ازمریم چیزی بگههه😠من بودمممم جررشون میدادم بیتربیتا

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
چقد گاو زياد شده

اصلا نگو

کاش بدونم خیلی از حرف ها رو نباید بزنیم

با بعضی حرف ها رو مرد ها یا زن ها تاثیر میذاره

وباعث میشه زندگیشون بهم بریزه 

روی گنبد پرچم یا مجتبی هم دیدنیست .
خیلی 😭

عزیزم شما به مدت ۱۵ روز

هر روز دو قاشق برنج بگیر با یک پیمانه آب بزار رو گاز وقتی جوش اومد شعلشو کمه کم کن بزار بیست دقیقه ای رو گاز باشه بعد از صافی ردش کن اون اب برنجو بزن به صورتت بعد از بیست دقیقه بشور...بعد میبینی رنگ صورتت برگشت

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

اونا که خیلی بیشعور بودن. احتمالا حسودیشون شده بود به شما و شوهرت.  شما به خاطر دوتا بیشعور حسود شبت رو خراب نکن. یه چیز شاد ببین ذهنت مشغول بشه. شوهر شما هم خوشگلی شما رو دیده و دوستت داره. نگران نباش

تیکر 

عزیزم اعتماد بنفس تو ازدست نده واسه منم پیش اومد با شوهرم رفتیم کافه یه دختر حدود ده دوازده سال با مامانش رولروی مانشسته بودن ازاون دخترای تخس بی ادب میشه برگشت به مامان گفت مامان اون خانم ببینه با دست منو نسون داد گف چه زشته درصورتی که اصلا زشت نیستم تازه شاید  چند نفرگفتن خوشگلی حرصم دراومد 

شاید با تو نبودن ..احتمالا انقدر اعتماد به نفست اومده پایین که حساس شدی رو همه چی ..هیچوقت بلند نمیان بگن که طرفشون بشنوه مطمئن باش با تو نبوده عزیزم

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
ممنونم عزیزم اگ تنها بودم حتما جوابشو میدادم نخواستم جلو شوهرم کوچیک بشم 

قربونت عزیزم ولی اگه این بی اعتماد به نفسی نرمال نیست و ا خودت بدت میاد لطفا برو مشاور نزار این حس بود تو وجودت بمونه❤

دلم نمیخاد فک کنه با من بودن گرچه مطمئنم ک فهمید ... همینطورم اعتماد ب نفس ندارم 😭😭😭پوستم سفید بو ...

برو سفید کن و سفید کننده بزن و ماسک و قرص فت فست برلی صورته بخور .   همین قدر تونستم.  اونام از بی شعوریشون بوده چقدر بد . منم  بی اعتماد به نفسم.  

تو چرا انقد سخت میگیری من قبل ازدواج و قبل بچه دار شدن خیلی خیلی رو فرم بودم صورتم عالی بود ولی تو ش ...

دیگ اینقدر گفتن اصلا یادش ننیاد من چقدر پر بودم لاغری ب کنار همش میگ چرا سیاه شدی نکنه اینم از شیره ... کاش شیر خشکی کرده بودمش ... کاش این یکسال دیگ هم زود بیاد بخدا نسته شدم دلم نمیخاد اصن از خونه برم بیرون 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
خودمم تصمیم دارم دو ماه دیگ بگیرم اطرافیانم نمیذارن 

به اطرافیان چه ربطی داره،منم مثل تو بودم از شیر گرفتمش،بهش تو شیشه شیر گاو میدادم هم خودم رو فرم اومدم هم بچه سالم بود،الانم هیکلش دو برابر منه