2789
عنوان

فروشنده عوضی مسخرررم کرد جلو شوهرررم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 222 پست
نسل جدید متاسفانه اکثرا بی تربیت هستن  غصه نخور

شما بهتره همه رو با هم یکی ندونید 

اتفاقا خیلی از افراد نسل جدید با فرهنگ و با ادب هستند .

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما بهتره همه رو با هم یکی ندونید  اتفاقا خیلی از افراد نسل جدید با فرهنگ و با ادب هستند .

🤣🤣

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
تو وات بود پاک کردم ولی موندش میخام خودمو بکشم بخدا نمیتونم دیگه نمیتونم ادامه بدم 

اروم باش عزیزمممم.ببخشید فیلم پ و ر ن که نفرستادی که.همم فهمیدن حواست نبوده.چجوری بود فیلمش حالا؟

🤣🤣

؟!  

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
وای من جات بودم میرفتم جلوش میگفتم عزیزم خیلی برام آشنایی جایی همو ندیدیم ؟بعدم میگفتم آهان یادمه آخ ...

بخدا اگ پیش شوهرم نبود میرفتم ی چیزی بارش میکردم ولی همش دلم میخواس خودمو بزنم ب اون راه ک شوهرم نفهمه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
اک خودم تنها بودم برام مهم نبود ولی واقعا دیگ از شوهرم خجالت میکشم ادم دهن بینی نیس ولی خب مرده ذیگ ...

شوهرت اول از همه چیز انسانه درک میکنه زنش زایمان کرده باید مواظب بچش باشه .

غصه نخور عزیز من متاسفانه آدم بیشعور سر راه خیلی از ما هم قرار گرفته خدا نگذره از آدمی ک با حرف و مسخره کردن بنده ای رو میرنجونه و راحت میره پی زندگیش اما اون طرف تا مدت ها بخاطر اون حرفی ک شنیده روحیه و افکارش بهم میریزه .. 

❤️

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....