2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

11800 بازدید | 99 پست

سلام دوستان هفته ی ششم تا هشتم دو تا سنو دادم هر دوتاش متاسفانه حاملگی پوچ بود به تجویز دکترم قرص میزوپروستول مصرف کردم دو تا زیر زبانی هشت تا واژنی بماند که برای گرفتن قرص مهر و امضای پزشکم و دو تا سنو رو ازم گرفتن و دو روز رفت و آمد داشتیم.از روز اول مصرفم که خودم در منزل تنهایی انجام دادم اسهال و استفراق و تب و لرز شدید دارم همراه با درد شکمی غیر قابل تحمل طوری که مرگم رو از خدا میخوام قرصا همشون بعد استفاده پودر شدن و همراه با ترشح اومد بیرون روی پدم دیدم روز دوم شروع به خونریزی کردم روز چهارم دو تا لخته دفع کردم از اولی که افتاد توالت نتونستم عکس بگیرم از دومی اما گرفتم چون لیوان یک بار مصرف برده بودم اگه اومد بزارم داخلش شب پنجم شب تا صبحش بیمارستان بودم خیلی مریض بودم معاینه م کردن گفتن دهانه ی رحمت بسته ست متاسفانه بیمارستان اینجا سنو نداره بدون امکاناته امروز میخواستم برم دکتر روز ششم از درد و عذابم بود اما تعطیل بود ممکنه دکتر خودش برام سقط کنه بارداری اولمه و تجربه ی اولین سقط دیگه از مادر شدن میترسم . می

ترسم دوباره این بلا سرم بیاد و عذاب بکشم الان دارم از درد میمیرم تروخدا برام دعا کنید زود نجات پیدا کنم 😢

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.