2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فرقی با مارولین دارن

نميدونم ولي من مارولينم مصرف كردم ولي روكين برام بهتر بود نه حال تهوع داشتم نه أضافه وزن 

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
ماه اول باید چیکار کرد ؟ میشه بگین کی میتونم شروع کنم ؟ اگه روز پنج پ گذشته باشه 

معمولا از روز سه پری میخورن اگ اشتباه نکنم و تا جایی ک یادمه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
ماه اول باید چیکار کرد ؟ میشه بگین کی میتونم شروع کنم ؟ اگه روز پنج پ گذشته باشه 

ماه اول بايد يه روش ديكه مثل كاندومم داشته باشي.اون قرصم بايد از شب پنجم بخوري حالا اكه شب ششم باشه ميتوني استثنا دو تا رو باهم بخوري وگرنه از ماه بعد شروع كن

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند