2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق فقط پورسانت هست؟

هر خرید بزنی تو شرکت پنبه ریز که اینجوری

هر خرید بزنی یه تخفیف رو خرید بهت میدن و یه پورسانت رو اون خرید

نیرو معرفی کنی .طرف هرچی خرید بزنه بجز تخفیف و پورسانت خودش یه پورسانتیم رو خریدای طرفی که معرفی کردی به تو میرسه

هر خرید بزنی تو شرکت پنبه ریز که اینجوری هر خرید بزنی یه تخفیف رو خرید بهت میدن و یه پورسانت رو اون ...

چجوری باید واردش شو؟شما راضی هستی؟

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
درخواست رو قبول کن گلم

قبول کردم گلم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چجوری باید واردش شو؟شما راضی هستی؟

خودت سرچ کن اکر میخای وارد این کار بشی درمورد محصولات لدورا و نفیس تحقیق کن ببین کدوما بهترن و رضایت مندی بیشتری دارن بعد وارد کار شو

این نظر منه.من از نفیس استفاده نکردم خیلی نمیدونم ولی تو نی نی سایت چند نفری بد گفته بودن

اونا از اسیا تک نت میخرن مثلا یه ماهه ۱۰۰گیگ تو مرتال وارد میشی اونایی که مثلا ۵۰روز پیش نتشون تموم ...

سلام عزیزم آسیا تک ۱۰۰ گیگ ماهانه چه قیمته؟

چه دستگاهی از همه بهتر واسه خرید 

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
سلام عزیزم آسیا تک ۱۰۰ گیگ ماهانه چه قیمته؟ چه دستگاهی از همه بهتر واسه خرید 

الان جشنواره داریم.۳۰۰گیگ ۳ماهه ۵۵تومن.ثبت نام هم رایگان

دستگاه تو زمینه کاری من نیست.اینو نمیدونم

اگه دنبال درآمد راحتی 💸میتونی باهمین گوشی تو دستت داشته باشی 👌🏻دستمزدت هم بصورت لحظه ای واریز میشه 💰یه سرب مابزن پشیمون نمیشی. 🤑آیدی روبیکامون. @memranmoبدون مهارتی میتونید هرروز دستمزد بگیری