دوستان یکی از آشناهامون فامیل درجه یک من میشه تا من جدا شدم هی پیام میداد و زنگ الکی در مورد سیم کارتش مشکل داشت یا درخواست علمک گاز داشت و اینا اولش در مورد اینا زنگم میزد منم گفتم تا هر غیر مربوط نزده بلاکش نمیکنم چند بار هم گفتم شماره باجه مخصوص گاز اینه با مسئولش صحبت کن تا اینکه ساعت 12 شب گفت دارم پیتزا میخورم جات خالی هر عیدی هم میشد پیامک تبریک میفرستاد ساعت 12 شب پیامم داد سلام خوبی چخبر من جواب ندادم و گذاشتمش رد تماس چند بار هم زنگ زد ولی رد تماس بود ......خلاصه این آقا حریف من نشد
یکی دیگه از فامیلامون هم همسن منه23 سالشه تفاوت اینه اون بچه داره من ندارم (اینجا اسمش میزارم نرگس که ادامه قضیه رو متوجه بشید)
گفته مخ اینو نتونستم بزنم برم سراغ مطلقه بعدی انگار ما جدا شدیم الان منتظر اون که زن و بچه داره هستیم
تا اینکه یهو یکی ناشناس به اسم یکی از دخترای فامیل (خودشو جا زد بجا اون دختر)پیامم داد که شماره نرگس داری منم گفتم شما؟گفت دختر فلانی ام من شک کردم این پسره باشه گفتم میگم خود نرگس زنگت بزنه آقا این دیگه خفه شد دیگه ترسید
منم پیام نرگس دادم همچین کسی اومده اینجور میگه حواست باشه دختره خنگ هم رفته پیام اون شماره داده ک سلام نرگسم 😑
خلاصه بعد جستجو و تفحص ما فهمیدیم این شماره هم خود اون آقا بوده نتونسته مخ من بزنه گفته برم اون یکی زن مطلقه فامیل مخش بزنم که زهی خیال باطل آبرو خودشو برد متاسفم براش که زنش ماما هست ماهی چقدر حقوقشه و چه خانم خوبی داره و 3 تا بچه داره و داره هرزگی میکنه
بخدا اینا میبینم میگم نمیخوام ازدواج کنم