2777
2789
عنوان

پوست و جوش

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من مشاوره پوست و مو هستم 

این روزها عارضه پوستی زیاد به چشم میاد مخصوصا جوش و لکه و هر چیز دیگه ای  مخصوصا اگر با فردی در تعامل باشی که ظاهر شما براش مهم باشه 

بدون هیچ پولی به صورت رایگان برای چند دقیقه وقتتون رو در اختیار ما بزارین تا با راهنمایی و معرفی محصولات سلامت بهترین هارو در اختیارتون قرار بدیم و بدون مشکل پوستی در ارتباط با دیگران بهترین باشین

و این خبر خوب رو بهتون بدم که امروز هزینه پست رایگانه در غیر اینصورت ۲۰ تومن حساب می‌شود.  در خدمتم دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی رایگان مشاورمون میدی خانم مشاور محصولات کجارو میخای بندازی بهمون

عزیزم محصول جایی به کسی انداخته نمیشه . به زور که مشاوره نمیدیم . هر کسی خواست در خدمتیت . چیزی رو به کسی تحمیل نمیکنیم

من چند ساله بینیم و دور لبم جوش میزنه درشتم هس خیلیم بزرگه.الان درگیر کنکورم بعد کنکور برم پیش متخصص ...

عزیزم راکوتان خیلی ضرر داره.  کبد رو داغون میکنه.  شاید الان متوجه تاثیرش نشی و اینکه جوش رو برای مدتی از بین میبره و خوب میشه ولی بعد قطع قرص دوباره برمیگرده و بعدش اجرای مضر رو میبینی چون کبد رو داغون میکنه . میتونی بزنی اینترنت عوارضش رو ببینی گلم🌹